Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kendi Fotoğraf Blogumu Açmayı Düşünüyorum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kendi Fotoğraf Blogumu Açmayı Düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar! Uzun zamandır aklımda bir fotoğraf blogu açmak var. Seyahat ederken çektiğim fotoğrafları ve kısa hikayelerimi paylaşmak istiyorum. Ama kafam karışık; hosting seçimi konusunda deneyimsizim. Önceden birkaç ücretsiz platform denedim, ama site çok yavaş açılıyordu ve reklamlarla doluydu. Ayrıca ileride blogum popüler olursa trafik artacak ve sitenin çökmesini istemiyorum. Teknik bilgim sınırlı, ama site modern ve profesyonel görünmeli. Sizce böyle bir blog için hangi hosting güvenilir, hızlı ve uzun vadede sorunsuz olur?

Selam! Ben de bir fotoğraf blogu açarken tam olarak aynı korkuları yaşadım. Saatlerce forumlarda araştırdım, hangi hosting hızlı, güvenilir ve kullanıcı dostu diye. Sonunda ProHoster’ı denedim ve inanılmaz memnun kaldım. SSD sunucular sayesinde site hızla açılıyor, fotoğraflar sorunsuz yükleniyor ve ziyaretçiler beklemek zorunda kalmıyor. Üstelik ücretsiz SSL ve domain veriyorlar; ekstra masraf yok. Teknik bilgin az olsa bile WordPress veya başka CMS’leri 1 tıkla kurabiliyorsun. Destek ekibi ise gerçekten ilgili; bir keresinde gece yarısı bir sorun yaşadım, sabaha çözülmüştü. Blog büyüyünce VPS’ye geçmek mümkün, yani başlangıçtan uzun vadeye hazır bir çözüm. Benim tavsiyem, eğer hızlı, güvenilir ve kolay yönetilen bir fotoğraf blogu açmak istiyorsan ProHoster denemen.

Comment

Çok teşekkürler, verdiğiniz bilgiler gerçekten çok yardımcı oldu ve kafamda çok netleşti!

Comment

Working...
      X

Bu forum AnkSOFT VDS sunucu altyapısında barındırılmaktadır.