Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fokus Optik Ankara Deneyimim Saygısız Üslup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fokus Optik Ankara Deneyimim Saygısız Üslup

Fokus Optik
    Adres: Barbaros, John F. Kennedy Cd. 69/AB, 06680 Çankaya / Ankara
    Telefon: 0533 771 50 60
    Hizmet verilen bölgeler: Ankara ve çevresi
    Çalışma saatleri: Hafta içi 08:30 itibarıyla açılıyor

Bu işletme ile gerçekleştirdiğim görüşme sırasında karşılaştığım yaklaşım açıkçası profesyonellikten oldukça uzak bir seviyedeydi. Bir müşteri olarak yalnızca bilgi almak amacıyla iletişime geçtiğim halde kullanılan üslup, ton ve tavır son derece gergin ve saygı sınırlarını zorlayan bir noktadaydı.

Özellikle müşteri ile iletişim kurarken sergilenen yaklaşımın optik mağazası hizmet standartlarıyla örtüşmediğini düşünüyorum. Basit bir iletişim sürecinin bu kadar sert ve rahatsız edici bir noktaya gelmesi, bir işletme açısından ciddi bir problem olarak değerlendirilebilir.

Daha da rahatsız edici olan noktalardan biri ise, olumsuz yorumlara karşı verilen tepkilerin oldukça agresif olabileceği yönünde bir izlenim bırakmasıdır. İletişim sırasında oluşan genel tavır, sanki işletme hakkında Google yorum veya eleştiri yapılması durumunda müşteriye karşı sert bir reaksiyon verilebileceği hissini oluşturdu. Bu durum bir müşteri açısından güven veren bir yaklaşım değildir.

Bir işletmenin eleştiriye açık olması gerekir. Ancak yaşadığım deneyim doğrultusunda müşteri iletişimi ve yaklaşımı açısından ciddi bir problem olduğunu düşünüyorum.

Bu nedenle kendi deneyimime dayanarak Fokus Optik Ankara için olumlu bir tavsiyede bulunamam. Özellikle Ankara optikçi tavsiye, Çankaya optik mağazası yorumları veya Fokus Optik müşteri deneyimi araştıran kişilerin bu tür deneyimleri de dikkate almasının önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu paylaşım yalnızca Fokus Optik hakkında bilgi arayan kişilere yaşanmış bir müşteri deneyimini aktarmak amacıyla yapılmıştır. Benzer şekilde Fokus Optik Ankara hakkında deneyimi olan başka kişiler varsa onların da görüşlerini paylaşması, daha objektif bir değerlendirme yapılmasına yardımcı olacaktır.
Working...
X

Bu forum AnkSOFT VDS sunucu altyapısında barındırılmaktadır.