Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1

    Standart Yorum Backlinklerinizi Nasıl Onaylatabilirsiniz?

    Merhaba arkadaşlar;



    Değişik site ve bloglardan, kendi siteniz için alınan anchor textler kullanılarak yazılan yorumlar no-follow olsa bile çok kaliteli backlinklerdir. Bu tip backlinkler sayesinde hem sitemizin arama motoru botu tarafından sevilmesini hem de popülerliğini arttırmamız mümkün.


    Peki onaya tabi yorum backlinkleri nasıl onaylatacağız? Site sahibinin yorumumuzu onaylaması için ne gerekiyor? Açklamaları bu yazıda bulabilirsiniz.




    1) Eğer yorum yaptığınız paylaşım ingilizce ise ve hiç ingilizce bilmiyorsanız, yazının ortasından başlıktaki kelimelerin bulunduğu birkaç cümle kopyalayın ve yorum kısmına yapıştırın. Son cümleleri siz ekleyin ve şöyle yazın: I am totally agree with you. Great post. Thanks and best regards... Burada Sizinle tamamen aynı fikirdeyim. Mükemmel bir paylaşım. Teşekkürler, saygılarımla... diyorsunuz. Eğer site sahibi yorumunuzu beğenirse onay verecektir.


    2) Eğer ingilizce biliyor iseniz, yazıyı dikkatlice okuyun. Anafikrini kaptıktan sonra You are right veya I am agree with you vesaire, ....anafikir.... bir kaç cümle ile yazın. Sonrasında konu ile ilgili kendi fikrinizi belirttiğiniz veya eklemek istediklerinizi yazın. Eklemek istedikleriniz yazı ile alakalı olsun ama yazı içeriğinde bulunmasın. En sonunda teşekkürü ekleyin. Büyük ihtimalle site sahibi yorumunuzu onaylayacaktır.


    3) Eğer yorum yaptığınız sitenin dilini bilmiyorsanız, konu başlığını google'da aratın. O dilde başka bir blogta yapılmış bir yorum bulmaya çalışın. Yorumu kopyalayıp oraya yapıştırın ve yorumunuzu gönderin. Kopyaladığınız yorum en az 3 cümle olsun. Şansınız var ise yorum o konuya cuk oturacaktır ve yorumunuz onaylanacaktır.


    4) Yorum yaptığınız konu Türkçe ise, konuyu anlayarak okuyun. Daha sonra arama motorundan konu ile alakalı başka paylaşımlardan 1-2 tane daha okuyun. Düzgün cümlelerle konu ile alakalı kafanızda kurguladığınız birkaç cümleyi yazın ve gönderin.


    5) Daha önce yapılan onaylı yorumları inceleyin ve onaylanan cümleleri başka bir düzende yazın.

  2. #2

    Standart

    yorum backlink
    bence iyi bir seo yontemidir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Yorum Dayanışması Sürekli Güncel
    Konu Sahibi Oymak Forum Alexa
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2015, 13:19
  2. Grup Yorum 30. Yıl Konserleri
    Konu Sahibi erkolay Forum Müzik Dünyası
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 29.Haziran.2015, 11:53
  3. Yorum atan herkese + 500 Takipçi!
    Konu Sahibi Sir.Vanity Forum Twitter Ticareti
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 08.Mart.2015, 01:29
  4. Php Dersleri 2 - Php'de Yorum Satırları
    Konu Sahibi megatron Forum PHP
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 19.Ocak.2015, 22:27
  5. Youtube Yorum Silme
    Konu Sahibi WeBMasteR Forum Diğer Sosyal Medya Platformları
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 08.Haziran.2014, 10:39

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Linux Hosting
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre kendi konu ve mesajlarından sorumludur. Webmaster.bbs.tr hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetler için iletişim bölümünden iletişime geçilmesi halinde site yönetimi tarafından gereken işlemler yapılacak ve ilgili kişilere/kurumlara/vekillerine bilgi verilecektir.
Sosyal Medya