Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1

    Standart Google Düğmeye Bastı! Geliyor…

    Microsoft ve Skype, geçtiğimiz aylarda gerçek zamanlı sesli çeviri hizmetini duyurmuştu.

    Google Düğmeye Bastı! Geliyor…
    Bu duyurunun ardından Google, mobil çeviri uygulamasını güncelleme kararı aldı; bu yeni uygulama desteklenen dillerdeki konuşmayı algılayacak ve yazılı olarak bir diğer dile çevirecek.


    Gelen bilgilere göre güncellenmiş yeni Android uygulaması yakın gelecekte piyasada olacak. Bu uygulamanın, özellikle de dil öğrenen kişiler ve turistler için yararlı olacağı konuşuluyor. Google bunun haricinde, New York Times’ın haberine göre başka bir uygulama daha hazırlıyor. Bu uygulama yoluyla da kullanıcılar, cep telefonu kamerasıyla görüntüledikleri herhangi bir metni desteklenen başka bir dile çevirebilecekler.


    NYT’nin haberini yaptığı uygulama, kulağınıza bir yerden tanıdık gelebilir; zira bu işi yapan ve Android, Google Glass ve iOS’te kullanılabilen bir uygulama hâlihazırda mevcut: World Lens. Bu uygulamayı geliştiren QuestVisual’ı Google, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında satın almıştı. Görülen o ki World Lens, Google ismi ekseninde tamamen yenilenecek.

    kaynak:milliyet.com.tr

  2. #2

    Standart Google Gerçek Zamanlı Çeviri Hizmetine Başladı

    Google gerçek zamanlı çeviri hizmetlerini Google Çeviri uygulamasına güncelleme ile ekledi.

    Word Lens adı verilen ve farklı dildeki bir metni akıllı cihazın kamerası ile görüntülediğinizde seçtiğiniz dile çeviren özellik güncellemede ilk dikkat çeken noktalardan oldu. İnternet bağlantısı gerektiren bu yeni özellik yurt dışına sık seyahat eden kullanıcılar için oldukça kullanışlı olacak gibi gözüküyor.

    Eklenen diğer bir özellik ise daha önceki haberde de belirtilen sesli çeviri özelliği oldu. Önceden çevrilecek diller seçilip butonlara basmak gerekirken şimdi 2 dil seçildikten sonra konuşmaya başlanılarak çeviri hizmeti kullanılabiliyor. Uygulama konuşan kişinin hangi dili konuştuğunu anlayarak seçilen diğer dilde çevirisini yapabiliyor.

    Uygulama Android ve iOS platformu için güncellendi, kullanıcılar Google Çeviri uygulamasını güncelleyerek yeni özelliklerden faydalanabilirler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Google Sonuçlarına "Satın Al" Tuşu Geliyor!
    Konu Sahibi erkolay Forum Google
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 09.Aralık.2016, 00:55
  2. Google'a Satın Al Butonu Geliyor
    Konu Sahibi imhotep496 Forum Google
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 11.Eylül.2015, 09:10
  3. Kaçak Dizisi Setini IŞİD Yanlıları Bastı
    Konu Sahibi erkolay Forum Diziler
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 29.Kasım.2014, 22:33
  4. Ankara'da metroyu su bastı
    Konu Sahibi WeBMasteR Forum Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 05.Haziran.2014, 18:21
  5. Cevap: 0
    Son Mesaj : 01.Haziran.2014, 19:20

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Linux Hosting
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre kendi konu ve mesajlarından sorumludur. Webmaster.bbs.tr hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetler için iletişim bölümünden iletişime geçilmesi halinde site yönetimi tarafından gereken işlemler yapılacak ve ilgili kişilere/kurumlara/vekillerine bilgi verilecektir.
Sosyal Medya