Next&NextStar firmasın'ın Minix HD Cool Uydu Alıcısı, boyutlarının aksine içerdiği geniş teknolojik işlev seçeneği ile TV keyfi ve kaliteli görüntüyü bulunduğunuz tüm mekanlara taşıyor.
Günümüzün yüksek teknolojili televizyonlarında en kaliteli görüntüyü sağlamak amacıyla yola çıkan Next&NextStar, en son teknolojilerle geliştirdiği uydu alıcısı Minix HD Cool ile televizyonunuzda hem profesyonel hem de kesilmeyen net bir görüntü sunuyor.

Değişen teknoloji ile uyumlu sistem

Son teknoloji FULL HD panel TV desteğiyle üretilen Minix HD Cool, diğer HD uydu alıcıların aksine değişen teknolojiyle uyumlu sistemi sayesinde televizyonunuzu değiştirseniz dahi yeni cihazınıza hemen adapte oluyor.

Türkiye'de garanti güvencesi ve teknik desteğe sahip, en şık ve en küçük HD & SD uydu alıcı olan Minix HD Cool; merkezi ve ferdi anten sistemlerine de tam uyumlu olan sistemiyle evde, yazlıkta, işyerinizde ve dilediğiniz her yerde HD kalitesinde sevdiğiniz programları ya da filmleri seyretme keyfi sunuyor.

Sahip olduğu USB girişi ile daha önceden arşivlediğiniz her türlü video, film ve müziğe rahatça ulaşabilmenizi sağlayan cihaz, üzerinde bulunan WiFi aygıt ile YouTube, DailyMotion, RSS gibi internet uygulamalarını da televizyonunuza getiriyor.

Üzerinde bulunan dijital ses çıkışı ile harici ses sistemlerine digital ses aktarımı yapabilen Minix HD Cool, analog ses ve görüntü çıkışı ile eski tüplü televizyonlarda da kullanılabiliyor. Next&Nextstar Minix HD Cool Uydu Alıcısı'nın tavsiye edilen satış fiyatı 179 TL.