Toplu SMS, Sesli Mesaj


İrka Bilişim Hizmetleri BTK tarafından Lisanslı bir Firmadır. 17 Büyük marka ve 3 belediyeye Hizmet veren İrka bilişim var olanın aksine Sizlerin istekleri doğrultusunda Yenilik üreterek Çalışmalarını yürütmektedir. Dilerseniz Hep olmasını istediğiniz ancak Hayallerinizi gerçekleştiremediğiniz Bir Konuyu Profesyonel kadromuz ile paylaşbilirsiniz.


YENİLİK BİZİM İŞİMİZ.

SMS KONUSUNDA RAKİP BULABİLİRSİNİZ.

SES HİZMETİNİ BİRÇOK FİRMADAN ALABİLİRSİNİZ.


ANCAK BİZLER; SİZE ÖZEL ÇÖZÜMLERLE GERÇEK BİR BAŞARI YAKALAMAKTAN BAHSEDİYORUZ. SİZDEN ÖNCE BAŞKALARI TARAFINDAN HAZIRLANAN HİZMETLERİ DEĞİL DAHA ÖNCE KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPMAKTAN BAHSEDİYORUZ.


PROJELERİMİZ:


QR DAVETİYE : Yüzbinlerce davetlinin Tüm raporlarını alabilmek ve anlık .görebilmek artık mümkün.


İHBAR.TC : Bir akıllı telefon uygulaması olarak android marketlerde yerini aldı. (Arge çalışmalarımız devam etmekte)


ANLIK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ : Müşteriniz alışveriş yaptığında memnuniyetini anlık ölçmek artık mümkün.


TV SMS : Kim demiş Bir TV reklamı cep telefonuna gönderilemez diye. Bizimle irtibata geçmeniz yeterli.

VE HENÜZ PATENTİ ALINMAMIŞ BİRÇOK YENİLİKLER ÇALIŞMALARIMIZIN İÇİNDE YER ALMAKTADIR.


Toplu Mesaj

Eminiz Birçok Fiyat almış ve bunları karşılaştırıyorsunuz. ingiliz Atasözünde olduğu Gibi 'Ucuz alacak kadar zengin Değilseniz' Ve önce Güvenlik, Kurumsallık diyorsanız SMS konusunda Size sunacaklarımızı Mutlaka Dinlemenizi isteriz. Fiyatlarımızı Piyasadaki en uygun Fiyat olmasının yanında Data Güvenliğine önem verdiğimizi Blirtmek isteriz. Referanslarımızın Büyük markalar olması bunun en güzel Örneğidir.


Hedefli Sms

Dilerseniz Kendi datanızın Haricinde Sosyal medyada ve Radyo programlarında elde edilmiş ve demografik yapılarına, Bölgelerine, Cinsiyetine veya sizin isteyeceğiniz Özel bir soruya cevap verenlere Göre İstediğiniz Kitleye ulşmanızı mümkün kılıyoruz. İstediğiniz Kusursuz ve size ait olan kitleye ulaşmak ise bizi Aramanız Yeterli olacaktır. Proje halinde sunacağımız Kitle sayesinde Tam oarak Ulaşmanız gereken Kitleyi Bulmanızı Sağlıyoruz.


IVR

Sistemimiz sayesinde Personel bile çalıştırmadan datanızı arayabilir, anket yapabilir ve doğru bir raporlama ile sonuca birkaç saat içinde ulaşabilirsiniz. Yada bulunduğunuz bölgedeki Tüm telefonları Arayarak Çalışmanızı Dinletebilirsiniz.Yapmanız gereken Tek şey Sistemimizi Daha detaylı anlatacak olan Kadromuzu aramaktır.


İnternet Faks

İş Telefonu haricinde Arada bir Gelecek olan faks için Knarda beklettiğiniz Numaraları Düşündüğünüzde Yok yere Sabit ücret ödüyorum diyorsanız İşte Size fırsat. Tarafımızdan Alacağınız İşyeri Numaranız Türkiyenin neresinde olursanız olun Cevaplayabileceğiniz Coğrafi olmayan Numaralardır. Bu sayede Sadece Telefonlarınızı cevaplamaz aynı zamanda Faklarınızı da ekstra Ücret ödemeden Kolayca alırısınız.


Call Center Çözümleri(Outband)

Tüm altyapınızı A dan Z ye kurup teslim ediyoruz. Üstelik Hiç bir firmanın size veremeyeceği Bir fiyata. Dilerseniz Sadace arayarak bu imkansız Fiyatları öğrenebilirsiniz.


Text To Speech (Metin Seslendirme)

İşin en zor kısımlarından Birinden Bahsediyoruz. Kayıtlı olan Müşteri datanızı ve karşılık gelen detayları Siz dosya halinde Sisteme aktarıyorsunuz Ve sistem bu yazıları Sesli olarak Kişilere ulaştırıyor. Bu sayede Borç listesi, Aidat ve benzeri birçok kişiye özel Liste Yine kişye özel aranarak ayrı ayrı okunabiliyor. Sistem hakkında daha detaylı bilgi almak için Hemen Arayınız.


Sesli Mesaj

Bir radyo veya Benzer mecra için hazırlamış olduğunuz Sesli Reklamınızı Bir anda Yüzbinlerce Kulağa fısıldıyoruz. Üstelik Telefonunu açıp Dinlemediği sürece Yaptığımız çalışmadan ücret almıyoruz. İsteğe bağlı olarak reklamınızı Dinleyen Kişiyi Tuşlama yöntemi ile anında Size bağlayabiliyoruz. Böylece Reklamınız An itibari ile İşe yarıyor ve potansiyele Dönüyor.


Güvenlik Kodu

Yüksek Güvenlik gerektiren Giriş çıkışlarda Kullanılmak üzere sisteminizin anlık belirlediği Güvenlik kodlarının İlgili cep telefonuna Gönderilmesiniz sağlar.Bu sayede Sistem açıklarının Önüne kesin geçilmiş olur. Birçok kurumsal Firma ve bankaların Yoğun olarak kullanmakta olduğu Güvenlik kodu uygulaması için Hemen bizi arayın


İletişim

İRKA BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

Oruç reis mah. Giyimkent B2 107/64

Esenler / İstanul

[email protected]

0850 273 00 00


Site: www.irkabilisim.com.tr


irkabilisim.com.tr