Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1

    Standart Bursasporlu Taraftarlar Volkan Demirel'e Vatan Haini Diye Tezahürat Yaptı

    Bursasporlu Taraftarlardan Volkan Demirel'e: Vatan Haini

    Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçı öncesinde Volkan Demirel'a tepki gösterdi, "Vatan haini", "Volkan dışarı" şeklinde tezahürat yaptı.



    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe müsabakası öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar, sarı-lacivertlilerin milli kalecisi Volkan Demirel'e tepki gösterdi.


    Ligin geride kalan karşılaşmalarına oranla Fenerbahçe maçına biraz daha fazla ilgi gösteren ve stadı büyük oranda dolduran Bursaspor taraftarları, mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel aleyhine ilginç tezahüratlar yaptı.


    "VATAN HAİNİ VOLKAN"



    Bursasporlu taraftarlar, A Milli Takımın Kazakistan ile oynadığı müsabaka öncesi bir grup taraftarla yaşadığı diyaloğun ardından stadı terk eden kaleciye, "Volkan pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım", "Volkan dışarı" tezahüratlarında bulundu. Buna karşı kendilerine ayrılan bölümü dolduran sarı-lacivertli taraftarların ise Demirel'e sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.


    Bazı yeşil beyazlı taraftarlar ise Volkan Demirel için 'Vatan haini Volkan' tezhüratlarında bulundu.


    NELER YAŞANMIŞTI



    Milli kalecimiz Volkan Demirel, TT Arena'da oynanan Kazakistan maçı öncesi tribünlerden gelen tepki sonrasında maça çıkmayı reddetmiş ve stadı terk etmişti.



    Kaynak: https://www.sondakika.com/haber/habe...olkan-6717043/

  2. #2

    Standart

    Fenerbahçe'den 'vatan haini' patlaması!











    Fenerbahçe, resmi internet sitesinden hakemleri hedef aldı, Volkan'a yapılan 'Vatan Haini' yakıştırmalarına cevap verdi.
    Sarı-lacivertli kulüp, Bursaspor maçında taraftarların Volkan Demirel aleyhinde yaptığı 'Vatan Haini' tezahüratlarına sert çıktı.
    Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

    "2014-2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. Haftası'nda, 24 Kasım 2014 Pazartesi günü deplasmanda oynadığımız Bursaspor karşılaşması öncesi ve maç sırasında, milli takımın kalecisi ve kaptanımız Volkan Demirel'e karşı topluca yapılan ve dakikalarca süren, oyuncumuzu en çirkin şekilde nitelendiren ve "Vatan Haini" gibi göz ardı edilemez tezahüratlarla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurullarının ne gibi bir yaptırım uygulayacağını ve bunu ne zaman hayata geçireceğini merakla beklemekteyiz.
    Ayrıca, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in, bugün öğlen saatlerinde düzenlediği bir basın toplantısında, 1-1'lik skorla sonuçlanan Bursaspor karşılaşmasında 2 ofsayt kararının yanlış verildiğine dair ifadeleri ve hemen akabinde maçın hakeminin başarılı bir maç yönettiğine yönelik söylediği sözler tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.
    Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle durdurulan ve Zekeriya Alp'in de hemfikir olduğu 2 pozisyon, bariz gol şansı içermektedir. Zekeriya Alp'in, devam ettirilmesi durumunda maçın skoruna etki edebilecek bu 2 pozisyonu ofsayt gerekçesiyle durduran hakem heyetinin hangi duygu ve düşüncelerle iyi bir maç yönettiğini düşünmesi, tarafımızın merak konusudur.
    Fenerbahçe'nin 3 puanına mal olan bu hakem hatalarıyla ilgili olarak TFF ve MHK'nin alacağı pozisyonun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

    NtvSpor: https://www.ntvspor.net/haber/futbol...aini-patlamasi

  3. #3

    Standart

    Volkan'a Vatan Haini Demek

    Dün gece oynanan Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşması, son haftaların en tempolu maçlarından birine sahne oldu. Maçın ilk ve son 15 dakikası hariç ben Fenerbahçe’yi beğendim. Oyun üstünlüğünü, pozisyon zenginliğine dönüştürememesinin en önemli nedenlerinden biri, ilerideki oyuncuların geçen seneki form düzeyinden uzak oluşu. Özellikle en uçtaki Emenike’nin oyun zekası konusunda İsmail Kartal bir şeyler yapmazsa, taraftarlar daha uzun zaman saç baş yolacak. Emenike ne takım arkadaşlarıyla uyumlu, ne de ne yaptığını bilerek oynuyor. Özellikle hücum başlangıçlarında, tercihlerini hep yanlış yapıyor ve bu da birçok atağın olgunlaşamadan bitmesine yol açıyor.

    Hücüm yaparken, en öndeki futbolcu bu kadar kolektif uyumdan bihaber hareket ediyorken, pozisyon üretmek gerçekten de imkansız. Buna bir de yoğun enerjisine rağmen yetenekleri sınırlı Kuyt ve bire birde çok da iyi olmamasına rağmen adam eksiltme konusunda ısrarcı Sow da eklenince iyi futbol, pozisyon zenginliğine dönüşemiyor. Bu arada Webo’nun çok daha fazla kullanılması gerketiğini düşünüyorum. Evet Emenike kadar güçlü değil ama takım arkadaşlarıyla çok daha fazla uyumlu ve bitirici özelliği daha gelişmiş. Emenike’nin hücumdaki saçma tercihlerinin ise önüne nasıl geçilir bilmiyorum. Gücü olmasa gerçekten de çekilmez.

    Yine de Fenerbahçe büyük bölümde, her zamanki gibi orta sahasının üstün olması nedeniyle ağırlığını hissettirdi. Bursa, Eskişehir gibi deplasmanlardan alınan 1 puan kötü değildir. Özellikle de dünkü son 10 dakikada düşünülünce, 1 puana üzülmek yersiz olur.

    Ben İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğüne şu an itibarıyla güvenmiyorum ama bence gelişime açık bir insan profili çiziyor. O yüzden Fenerbahçe kesinlikle şampiyonluğun en büyük favorisi. Oturmuş kadrosu ve üstün orta sahası bunun en önemli sebeplerinden biri. Şüphesiz ki bundan daha iyi futbol oynayacak. Ama biraz daha zaman lazım gibi görünüyor. İlgimi çeken bir başka olay da Volkan Demirel konusu. Şimdi Volkan Demirel’i ıslıklamanın altında yatan mantığı anlamaya çalışalım.

    a) Volkan oynadığı takımın ezeli rakibinin stadında, bir milli maçtan önce ısınırken, daha önce belki de hiç örneği olmayan bir şekilde, ağır küfürlere maruz kaldığı için morali bozulmuş ve sonucunda maça çıkmak istemememiş ve stadı terk etmiştir. Dolasıyıyla Volkan Demirel milli bir görevden kaçtığı için vatan hainidir ve ıslıklanmalıdır. b) Volkan Demirel’in yoğun tartışmalarla geçen hafta sonrası, morali ciddi şekilde bozulmuştur ve taraftarlar da bir şekilde bu durumu kullanmak istemiş ve moralini daha da bozmaya çalışmıştır. c) Düşünen ve sorgulayan bir zihin yaygın olmadığı için, baştaki başkan ve yöneticiler ne derse onun peşinden gitme mantığı yaygındır. Dolayısıyla Şenol Güneş, Fenerbahçe ve Bursaspor yönetimleri hafta içinde, Volkan Demirel yüzünden, bir nevi ağız dalaşına girdikleri için onlar da taraf olmuştur ve baş suçlunun moralini bozmak istemişlerdir. Şenol Güneş bu ülkenin ender sayıdaki akil insanlarından biridir. Volkan Demirel’i hedef göstermeden, kendince fikrini açıklamasında saçma bir yan görmüyorum. Şüphesiz ki o da empati yapmıştır. Kendisi bu futbol kültürünün çok üzerinde bir bilince sahip. O yüzden Fenerbahçe yönetiminin cevap vererek gerginlik yaratmasına gerçekten de gerek yoktu ama Aziz Yıldırım başta olduğu sürece, bu tarz çıkışlar ne ilk ne de son olacak. Yukarıdaki ihtimaller üzerinden düşününce, hepsi de kendi içinde mantıklı ve bu ülkedeki ortalama taraftar ve insan tipinin yapacağı şeyler. Aynı insanlar, benzer şekilde farklı bir statta kendi kalecilerine küfür edilse ve kendi kalecileri stadı terk etse; sorgusuz sualsiz kalecilerine destek verecekler ve vatan hainliği gibi bir kavramı akıllarının ucundan geçirmeyeceklerdir. Dedik ya... Ülkede taraf olma kavramı o kadar anlaşılamamış ve o denli vicdan kavramının önüne geçmiş ki zaten eğitimsiz ve cahil olan kitleyi, iyiden iyiye aşağılık bir mahluka dönüştürmüş. Mümkün olduğunca vurgulamaya çalıştığım gibi, genel resme bakınca, aslında her şey son derece anlaşılır.

    Efe Bilgin - Radikal Blog: https://blog.radikal.com.tr/spor/vol...ni-demek-80434

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Canımızdan öndedir vatan
    Konu Sahibi ORHAN AFACAN Forum Şiirler - Şairler
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 19.Mayıs.2021, 16:10
  2. Bursaspor'da Volkan Şen krizi!
    Konu Sahibi megatron Forum Spor
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 04.Ağustos.2015, 10:09
  3. Süleyman Demirel hayatını kaybetti
    Konu Sahibi erkolay Forum Haberler
    Cevap: 7
    Son Mesaj : 18.Haziran.2015, 14:25
  4. Asus ZenFone Serisi Vatan ve HepsiBurada İle Döndü
    Konu Sahibi SeOptimizasyon Forum Site Ekle
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 27.Ekim.2014, 01:25

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Linux Hosting
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre kendi konu ve mesajlarından sorumludur. Webmaster.bbs.tr hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetler için iletişim bölümünden iletişime geçilmesi halinde site yönetimi tarafından gereken işlemler yapılacak ve ilgili kişilere/kurumlara/vekillerine bilgi verilecektir.
Sosyal Medya