Web Site İsmi : Cepcasusu.com

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Telefon takip ve Whatsapp takip imkanı | Cepcasusu.com

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : 2013 senesinin Ocak ayı içerisinde

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Herkese merhabalar,

Bugün sizlere tanıtacağım internet adresinde satışı gerçekleştirilen uygulama sayesinde telefon takip - telefon yeri tespit etme imkanı, görüşmelerin takibi, whatsapp takibi, gmail takibi, fotoğraf takibi gibi pek çok sayıda takip işlemi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz.

Çocuklarınızın güvende olmasını arzu ediyorsanız, onların cep telefonuna 'Cep Casusu' adlı uygulamayı kurunuz. Bu uygulama sayesinde artık çocuğunuzun o anda nerede olduğunu anında görebileceksiniz. Çocuğunuzun Whatsapp, Skype, Viber ve benzeri uygulamaları kullanarak kimlerle neler konuştuğunu izleme şansı da elde edebilirsiniz. Onların kötü arkadaşlıklar kurmasını istemiyorsanız, cep casusu adlı uygulamadan yararlanabilirsiniz.

Çocuklarınızın yanı sıra iş yerindeki çalışanlarınızı da benzer şekilde takip etmek için yine bu uygulamayı satın alabilirsiniz. Uygulamayı, karşı tarafın cep telefonuna yüklemeden evvel mutlaka izlediğiniz kişiye bilgi vermeniz gerekmektedir. Aksi durumda uygulamanın kullanılması yasal olmaktan çıkacaktır. Karşı tarafın bilgisi dahilinde olması durumunda, cep casusu uygulamasını Cepcasusu.com adı altında yayın hayatını sürdüren internet adresi üzerinden satın alabilirsiniz.

Son zamanların en popüler akıllı telefon uygulamalarının başında Whatsapp uygulaması gelmektedir. Cep Casusu uygulaması sayesinde, karşı tarafın Whatsapp adlı popüler akıllı telefon uygulamasında neler yazdığı ve kimlerle yazıştığını öğrenebileceksiniz. Whatsapp takip yapmak isteyen herkes, bu uygulamayı satın alabilir.


Telefonu kullanan kişinin o anda hangi bölgede olduğunu öğrenebilmek adına yine Cep casusu uygulamasından faydalanmanız gerekecektir. Uygulama size, harita üzerinde ilgili kişinin tam olarak nerede bulunduğunu anında gösterecektir.



Telefon takibi özelliği sayesinde, takip ettiğiniz kişinin o an nerede olduğu bilgisi dışında, nereleri ziyaret ettiğini de harita vasıtasıyla görebileceksiniz.