2014-2015 Elbise Modelleri


Bayanlara özel olarak tasarladığımız hem giyim hem de aksesuar satışı yaptığımız sitemiz ile online alışverişe yeni bir heyecan katmış bulunuyoruz. Üyelik aşamasında sizlere zorluk olması diye facebook ile senkronize ederek bağlanmanıza ve sitemize giriş yapmanıza olanak sağlıyoruz. Pantolon modelleri, bluz modelleri ve daha pek çok ürüne yer verdiğimiz sitemizde yer alan ürünler farklı tasarıma sahip kaliteli parçalardır. Üye girişi yaparak hemen alışverişe başlayabilirsiniz.


Online alışverişte ya bedeni bana uygun olmazsa kaygısı çok yaşanmaktadır. Bizler bu kaygınızı ortadan kaldırabilmek amacıyla tüm ürünlerimizi mankenler üzerinde denenmiş ve fotoğraflanmış olarak sergiliyor ve her ürünün yanında beden açıklamasına 7yer veriyoruz. Daha da fazlası için ürün beden tablosundan kendi bedeninizin tam karşılığını bulabilir ve endişeye gerek olmadan alışverişinize devam edebilirsiniz. En çok sıkıntı yaşanan abiye elbise modelleri için de detaylı açıklamalar yer almaktadır.


Elbise modelleri bayanların en çok ilgi odağı olan ürünlerdendir. Bu ürünler hakkında farklı tarza sahip bireyler için parçaları da eklemiş bulunuyoruz. Dilerseniz blog yazılarımızdan elbiselerin hangi aksesuarlar ile kombin yapılmasının doğru olacağı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kredi kartına taksit imkanı sunduğumuz online alışveriş sitemizde EFT ile havale ile satış da gerçekleştiriyoruz. Her ikisi için de uygun olmayan müşterilerimiz için telefonla sipariş için özel bir müşteri hattımız vardır.


kiracmoda.com