Türkiye'nin hemen hemen her ilinde temizlik elemanı arayan bayan ve bay müşteriler oluyor. Temizlik sektörün'de yer alan bir çok firma'dan tamamen kendi prensipleri ile sıyrılarak kalitesini tescilleyen ve marka tescil belgesine sahip olan firmamız, müşteri memnuniyeti prensipli çalışma hayatına hala devam etmektedir.


Kendini gün geçtikçe yenileyen Ankara Temizlik yaptığı iş ile ilgili her türlü detaya sahip olan ve yenilikleri takip eden bir firma olma özelliği taşır.


Çalışkan ve güvenilir bir ekip tarafından kurulmuştur. Eğitimli ve deneyimli bir ekip ile sizlere hizmet getirmek ilk amaçlarımızdandır. Amacız her zaman sizlere en iyi hizmeti sunmak olup, bunu nasıl geliştireceğimize dair planlar yapmaktır.


Ankara Temizlik Firmaları şirketimiz'de kullanılan makine ve ekipman araçları en kaliteli ve en son teknoloji ürünleri olup tamamen sizlere daha iyi hizmet vermek adına temin edilmiştir.


Siz değerli müşterilerimize yeni teknoloji ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizlerin görüşleri ve en önemlisi memnuniyeti bizler için hat safada gelen prensip maddelerimiz içerisinde yer almaktadır. Biz " TAYVA DANIŞMANLIK " firması olarak ( ev temizliği, dış cephe temizliği, temizlik personeli, fabrika temizliği, hastane temizliği, villa temizliği, ofis temizliği ve buna benzer diğer hizmetlerimiz ile sizlere 2005 yılından beri hizmet vermeye devam ediyoruz.


Tayva Danışmanlık; müşteri memnuniyetini ön planda tutar ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunar. Hizmet sunmuş olduğumuz müşterilerimize muhakkak temizlik sonrasında sizlerin memnuniyet sorgulaması yapılacak olup görüşlerinizi kısa anket formu üzerinde değerlendirilecektir.


Profesyonel çalışma şeklinin sadece hizmet tatminine dayalı olmadığının farkında olan firmamız personelleri samimi, dürüst ve güvenilir şekilde hizmet vermektedirler. Sizlere bir telefon kadar yakın olduğumuzu unutmamanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.