Katalogdan Ürün Tanıtımı ve Satış Yapmak - Katalog ile Satış Yaparak Para Kazanmak

Merhaba sevgili okurlar sizlere paylaşacağım bu yazıda evden sermayesiz ürün satışı yaparak para kazanmak hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Malumunuz geçim şartları her geçen gün ağırlaşmaktadır, herkesin borçlarını ödemek olsun, artan ihtiyaçlarını karşılama sıkıntısı olsun geçim mücadelesi devam etmektedir. Geçim anlamda zorluklar içerisinden çıkmak mutlu ve huzurlu olmak hakkınız.

Çalışan olsun, emekli olsun, öğrenci olsun, işci olsun, memur olsun, ev hanımı olsun her kesimden insanımızın yapabileceği işlerin başında gelen doğrudan satış sistemi hakkında sizleri aydınlatmaya çalışacağım. Ek iş yapmak için yada ekstradan para kazanmak için yapılan işlerden olan doğrudan satış sistemi sermaye gerektirmez. Özellikle sermayesiz iş yapmak isteyenlere de büyük fırsat olduğu kaçınılmaz. Tabiki her işin bir zorluk kısmı vardır. Bu işte katalog üzerinden ürün satışı yaparak para kazanacaksınız.
Nedir bu katalog üzerinden satış ve nasıl olacak bu iş diye soracak olursanız kısaca açıklamaya çalışayım. Kozmetik,giyim, iç giyim, pijama, spor giyim, temizlik ürünleri ve ev tekstili firmalarının network marketing sistemiyle imal etmiş oldukları ürünlerini pazarlama stratejisidir. Bu sistem ile hem firmalar reklam ve pazarlama yapmış olurlar hemde ürünlerinin satışını gerçekleştirerek para kazanırlar. Network sistemine dahil olanlarda sermayesiz katalog üzerinden ürün siparişi alarak bu ürünlerin satışından yüzde 20-30 oranlarında kazanç sağlamış olurlar, ayrıca kendi ekibini kurarak onların satışlarından da prim kazanma imkanını yakalamış olurlar.
Bu iş için biraz azim ve sabır gerekir. Sosyalleşmek en önemlisidir ne kadar çok çevre o kadar çok ürün satışı, ne kadar çok arkadaş o kadar çok ürün satışı, ne kadar çok sosyal platformlarda bulunmak o kadar çok ürün satışı kısacası çevre, eş dost, arkadaş, toplantı, çay partileri, veli toplantısı, dernek toplantısı, piknik, düğün dernek, okulda sınıf anneliği, okul aile birliğinde aktif rol almak, kuaför işletmek yada kuaförde çalışmak, çok işçinin çalıştığı bir fabrikada çalışmak, gibi saymakla bitmez bunların hepsi ve daha da fazlası sizlerin ürün satışı yapabileceğiniz ortamlardır. ,
Ekiş yapmak için network sistemi dışında ana distribütörlerle ve toptancı ile çalışmak avantajlıdır. Bu şekilde katalog ile satışta en büyük avantaj fiyat istikrarıdır. Bu tür ekgelir kazanmayı tercih ettiğinizde, sattığınız ürün fiyatları uygun ve piyasa şartlarında olacaktır. Bu da size daha çok satış yapmanızı sağlayacaktır. Çok satarken kazancınızda yüzde olarak daha fazla olacaktır. En önemlisi süreklilik olacaktır fiyatlardan ve kaliteden memnun olan müşteriniz sizi diğer alışverşlerin de de tercih edecektir. Bu sayede hedeflemiş olduğunuz ekiş size gerçekten büyük avantaj sağlayacaktır ve ciddi gelir elde etmenize olanak sağlayacaktır.
Tekstil ürünleri satışı için de yoncatoptan'ı buradan inceleyebilirsiniz.
Bu tür işleri yapan milyonlarca üye vardır. Ama Kazanmak sadece disiplinli ve prensipli çalışma sonunda gelir. Aksi takdirde hayal kırıklığı ve zarar kaçınılmaz olur.

Başarılı olmak için:
- çalışacağınız en doğru firma ve markaları seçin.
- satacağınız ürünleri iyi tanıyın,
- Sosyal çevrenizi ve ilişkilerinizi sıcak tutun,
- abartı ve gerçek olmayan tanıtımlardan ve vaatlerden kaçının,
- verdiğiniz sözün arkasında durun,
- ürünü verdiğiniz sürede teslim edin,
- Üründe sorun olursa firma ile irtibata geçin ve müşterinizi mağdur etmeyin,
- Güncel katalogları takip edin, birden fazla katalog ile çalışmak her zaman avantajlıdır,
- ek iş yaptığınızı çevrenize duyurun,

Katalog ile satış yapıp ek gelir elde etmek isteyen tüm dostlarımıza gönülden başarılar dileriz.

Site: www.yoncatoptan.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Yonca...39314869479928

yoncatoptan.com