Neden Spor Arkadaşı ?

Yaşasın Spor Spor yapmak, sporun içinde olmak gerçekten çok eğlenceli. Kimine göre yaşam tarzı, kimine göre eğlence, kimine göre sadece kilo verme amaçlı vb. Spor yaparken kimi zaman tek başımıza, kimi zaman bir grupla veya arkadaşlarımızla beraber değişik aktiviteler yapıyoruz.
Spor yapmak gerçekten tek başına sıkıcı oluyor. Devamlı aynı şeyleri yapmaktan bıkıyoruz. Yanımızda birileri olsun istiyoruz. Yürürken, bisiklete binerken, ağırlık çalışırken bir arkadaşınız olursa yanınızda spor daha eğlenceli ve daha verimli bir hal alıyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Hem spor yapıyorsunuz hem güzel vakit geçiriyorsunuz.
Ayrıca gruplarla aktivitelere katılmak, hep beraber sportif faaliyetlerde bulunmak hem zindelik hem de sosyallik. Hem sosyalleşip yeni insanlarla tanışıyorsunuz hemde sporunuzu yapıyorsunuz. Beraber spor yapmanın faydaları gerçekten saymakla bitmez.
Yanınızda bir arkadaşınızla beraber spor yapmak çok eğlenceli.
Hep aynı kişilerle spor yapmaktansa farklı kişilerle tanışıp sosyalleşebiliyorsunuz.
Kendi arkadaşlarınız belki sizinle aynı sporu yapmak istemiyor olabilir. Siz tenis severken o yürüyüş yapmak isteyebilir.
Farklı insanlarla spor yapmak tekniğinizi geliştirir. Hep aynı kişiyle ya da tek başınıza hep aynı şekilde çalışırsınız.
Tek başınıza yapamayacağınız örneğin tenis, squash gibi sporları yapma imkanı bulabilirsiniz.

Bir eğitmenle çalışmak daha etkili olacaktır.
www.sporarkadasim.net sitesi sizin kendinize uygun bir spor arkadaşı bulabilmeniz için düşünüldü ve tasarlandı. Sitemizde kendinize uygun bir partner bulabileceğiniz gibi uzmanları tarafından yazılan makalelere ulaşabilirsiniz. Yulaf ezmesi omuz hareketleri nin faydaları, omuz hareketleri , somon balığı faydaları gibi akıllı bilgiler sizler için hazırlandı.
Hem kendinize spor arkadaşı bulun, eğlenin, motive olun, sporunuzu yapın hem sizin için hazırlanmış makaleleri okuma fırsatını yakalayın. Bunların yanında forumda paylaşımda bulunabilir diğer üyelerle ve eğitmenlerle tanışabilirsiniz.
Sadece üyeler yok. Eğitmenler, diyetisyenler, yaşam koçları, fizyoterapistler, spor klüpleri kısacası sporun içerisinde kim varsa bu adreste. Sizde spora meraklıysanız mutlaka www.sporarkadasim.net sitesini ziyaret etmelisiniz.