Biz Kimiz?

Türkiye’de farklı e-ticaret yöntemlerini zamanında uygulamış ve başarı elde ettikten sonra da başkalarına öğretmeye başlamış genç ve dinamik bir ekibiz.

Nasıl Başladık?

Öncelikle hepimiz kendi finansal özgürlüğümüzü, genç yaşta kazanarak hak ettiğimiz hayatı yaşamak için çalışan öğrencilerdik. İnternet üzerinden gelir elde etmenin ve e-ticaretin yaygınlaşması ile çoğunluğu Amerika’da olacak şekilde dünyanın önde gelen ticaret platformlarında mağaza açıp satış yapmaya başladık. Azim, kararlılık ve disiplin göstererek çok çalıştık; herkesin yapmadığı şeyleri yaptık ve sonunda da herkesin elde edemediği sonuçları elde ettik.

Biz internet üzerinden öncelikle ek gelir sonrasında da düzenli pasif gelir elde etmeye çalışırken bizim gibi uzmanlığa sahip, bize her türlü yardımı edebilecek, ve de bize balık vermeyip; balık tutmasını öğretebilecek kimse yoktu. Birçok zorlu yoldan kendimiz geçip yaptığımız hatalardan ders alarak bugünlere geldik. Sizlerin bizim yaşadığımız zorlukları yaşamanızı istemediğimiz için de öğrendiğimiz şeyleri sizlere öğretmeye karar verdik.

Hizmetimiz Hakkında

Sayısı günden güne artmakla birlikte şu an 5 adet e-ticaret eğitimimiz ve 2 farklı danışmanlık hizmetimiz var. Dünya standartlarındaki bu eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlere sıfırdan düşük bir bütçeyle kendi işinizi kurmayı ve kendi işinizin patronu olmayı öğretiyoruz.

Programlarımız sayesinde uluslararası pazarlarda satıcı hesapları açarak, uluslararası tedarikçilerden güzel kar marjları ile satabileceğiniz ürünler bulup, bu ürünleri sizi öne taşıyacak şekilde yüklemeyi ve ürünlerinizi pazarlamayı öğretiyoruz. Satış sonrasında ve sırasında müşterilerinize destek vermeyi ve hesaplarınızın sağlığını korumayı da sizlere anlatıyoruz.

İşleriniz büyüdüğünde sizlere Amerikada kendi şirketinizi kurabilmeniz için danışmanlık verip, bu süreci kısa sürede minimum sorunla atlatmanızı sağlayabiliyoruz.

Her ne kadar eğitimlerimiz herkesin anlayıp uygulayabileceği standartta olsa da, sizlere gerçekçi beklentiler vermek istiyoruz. Kendi internet işinizde başarılı olmak için özverili olmalı ve çok çalışmalısınız. Başka yerlerde görebileceğiniz ikili opsiyonlar, iddaa kuponları, saadet zincirleri, piramit şemaları gibi çoğu zaman gerçek değer katmadığınız, yaptığınız işten çok sisteminize dahil ettiğiniz insanların öncelikte olduğu sürdürülemez yöntemlerle karıştırmayın.

BEY Educate olarak öğrencilerimizin kurduğu mağazaların ve şirketlerin kazançlarından 1 kuruş bile ALMIYORUZ. Bizden tamamen BAĞIMSIZ olarak çalışıyorsunuz. Dolayısıyla da sorumluluk sizin elinizde. Başarıyı yaşamak için fedakarlık yapmak zorunda olan da sizsiniz.
Para Kazanmak İçin Ne Yapmam Gerekiyor?
İnternet üzerinden para kazanmak ve pasif gelir elde etmek için öncelikle size uygun olan yöntemi bulmanız gerekiyor. Sonrasında uygun bulduğunuz yöntemi bularak kendinize bir mağaza açmanız, satış geldikten sonra siparişini vereceğiniz (FBA hariç) ürünleri bulmanız ve de bu ürünleri doğru şekilde pazarlayarak mağazanıza müşteri getirmeniz gerekiyor. Sipariş geldiği zaman tedarikçilerinize ürünü nasıl kargolatacağınızı ve takip bilgilerini müşterilerinize nasıl ileteceğinizi anlatıyoruz.

Mağazalarınızın istatistiklerini yorumlamayı öğretip, işler istediğiniz gibi gitmediğinde neleri değiştirmeniz gerektiğini görebileceğiniz hale gelmenizi sağlıyoruz.

Çoğu kişi için günde 2 saat verimli çalışmak kazanç elde etmek için yeterli oluyor. İlk başlarda küçük başlayıp aylar geçtikçe kazancınızı arttırabiliyorsunuz. Size zenginlik vaad etmiyoruz, çünkü hangi işi yaptığınızdan bağımsız olarak zengin olmak çok farklı kişisel özellikler çalışma disiplini ve vizyon istiyor. Fakat, aylık birkaç bin lira ek gelir elde etmek düşündüğünüzden çok çok daha kolay.


$10 kar ile günde 4 ürün sattığınız zaman aylık $1200 kar etmiş oluyorsunuz. USD/TRY oranını göz önünde bulundurduğumuzda ayda yaklaşık ₺6000-6500 lira kar etmek hiç de imkansız değil. Yıllar da almıyor.

Gerekli çalışmalar sonucunda mağazanızı günde $10 kar bırakan üründen 40 tane satar hale getirirseniz ayda $12,000 kar edebilirsiniz. Bu da yaklaşık ₺60,000-65,000 lira kar etmek demek oluyor. Bununla hiçbir maaş yarışamaz. Herkes bu noktaya gelmeyebilir fakat bu miktarın 1/20’sini bile kazansanız hayatınız değişebilir.
Eğer siz de uzun dönemde sürdürülebilir bir iş kurarak, Türkiyedeki ekonomik krizden etkilenmeden aileniz ve sevdikleriniz için güzel bir hayat kurmak, hayattaki güzellikleri tatmak istiyorsanız, online gelir kaynaklarını kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Siz kendinize inandıktan sonra mümkün olmadığını düşündüğünüz şeyleri bile yapabilirsiniz. Pes etmeyen birinin kaybetmesi imkansızdır. Siz de bu kararlılığı gösterin!

Detaylı bilgi için www.beyeducate.com adresini ziyaret edin.

Teşekkürler...

Batuhan Yener