Faturalı hat kullanan ve kredi ile cep telefonu almak isteyenler artık kefilsiz kredi alabiliyor. Faturalı hat kullananlara kredi hizmeti ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.
Danışmanlık hizmetleri alacağınız kişi ve kurumlardan “Gerekli İzinlerini Ve Belgelerini” mutlaka sorun.
En az 6 AY Faturalı Cep Telefonu kullananlar,
En az 24 ay Sabit Hatlı ev- iş telefonu olanlar,
En az 2 sene İnternet abonesi olanlar, Taksitleri Faturalarına gelecek şekilde;
12 Ay vade ile 1.500-5.000 TL arası Kredi ile, cihaz alıp satmak sureti ile Nakit temin edebilirler.
Max Vade 12 Ay dır. 1 Eylül 2018 Tarihi itibari ile Operatörlerin Cihaz Alımlarında ki 24 Ay vade seçeneği kaldırılmıştır.

Bankalar kredi konusunda yasal mevzuatın izin verdiği tek kuruluşlardır. Bankalardan kredi almanızın tek yolu kara listede olmamak ve resmi bir gelirinizin olmasıdır. Bankalar ilk önce kredi puanınıza bakarlar. Hakkınızda olumsuz sonuçlanmış ya da ödemeyi geciktirdiğiniz bir durum varsa bu anında karşınıza çıkacaktır.
Faturaya kredi yeni telefon alma ihtiyacı için acil para ihtiyacınızı karşılamak üzere geliştirilmiştir. Son çıkan modellere sahip olmanın herkesin en temel hakkı olduğunu düşünen firmamız, her düzeydeki gelir sahiplerinin alabilmesi için kamu yararı da gözetilerek bu alanda faaliyet göstermektedir.

Her üründe olduğu gibi bu fikir olarak ortaya çıkmış zamanla kullanım alanı da oldukça gelişmiş ve etkin çözümler üretmeye başlamıştır. Şu anda nereye baksak gerek günlük hayatta gerek sanal ortamda bu tür ilanlar çok sık olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Cep telefonuna kredi basit ve uygulanabilir mantığa sahiptir. Bu alanda rakip de olsa pek çok bayinin uygulaması müşteri menfaati açısından olumluluk teşkil etmektedir.

Ön yargı kavramı bizde yaygın bir nitelik taşıdığından çoğu kimse bu tür durumlara dikkat etmemekte ve anlamaya çalışmamaktadır. Anlaşılmama sebebi nedeniyle ihtiyacı olan kişiler bile bu sistemden uzak durmaktadırlar. Cep telefonuna kredi sisteminin bankadan kredi kullanmaktan en ufak bir farkı bulunmamaktadır. Sistem ve işleyiş mantığı tamamı ile aynı niteliklere sahiptir. Bu noktada Cep telefonu Operatörleri insan mutluluğunu esas alan ve son teknolojilere adaptasyon sağlaması için gerekli adımları atmış ve özel çözümler geliştirmiştir.
Banka kredi aşamasında nasıl ki pek çok belge talep ediyorsa ve kredi notu eşliğinde bir limit belirliyorsa faturaya kredi işlevsel açıdan size fiziki olarak ürün teslim etmez. Operatörlerin çalışma prensibi ise şöyledir; Limit bazında ele alındığında bu bayilerce değişmekle birlikte bu rakam 8000 TL ye kadar çıkmaktadır. Bu da kapsam olarak son çıkan telefon modellerini kapsamaktadır. Bu rakama kadar olan telefonları operatörleriniz aracılığı ile çok cüzi bir komisyon karşılığında satın almanız mümkün bulunmaktadır.
Son çıkan telefonları alma konusunda acil para ihtiyacımız olduğunda ve bir kesimin gelir durumu bunu tek seferde alamayacağından dolayı acil para ihtiyaçlarınızı operatörlerden karşılayabilirsiniz.

Web Sitemiz: https://www.herkeseyekredi.com.tr