Promosyon konusunda kendisini başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye genelinde duyurmuş Pronec Promosyon her geçen gün büyümektedir. Kendi makine parkuru yanı sıra kalite anlayışı yüksek çözüm ortaklarıyla da promosyon ürün satın alan müşterilerine hızlı teslimat yapabilmektedir. Genellikle eğitim kurumları için promosyon ürünleri üretmek ve baskı uygulamalarını gerçekleştirmekte bulununan firmamız Belediyeler, kurumlar, şirketler ve şahıs firmalarına da ürün satışıyla birlikte uygulamasıda yapmaktadır. Bir çok firma gibi sadece baskılı kalemlerle sınırlı kalmayan firmamız logo baskılı sırt çantalarından kalemtraş ürünlerine kadar sizlere temin etmekte ve markalama işlemi gerçekleştirmektedir.
İnternet üzerinde olduğu kadar günlük hayatta ki müşteri pörtfoyu geniş olan Promosyon ürünler firmamız sizlere dilediğiniz takdirde numuneler göndermekte ve çok sayılı siparişleriniz için özel indirimler sunmaktadır. Promosyon ürünleri arasında yer alan ve genellikle serigrafi, uv, lazer vb. markalama yöntemleriyle uygulama istenilen ürün grupları aşağıda ki gibidir;
Promosyon kalemler : Eğitim kurumları genellikle sınav ve kayıt zamanlarında kendi logo baskılı kalem siparişleri vererek yaptırdığı promosyon ürünler arasında gözde bir noktaya taşırlar.
Promosyon Sırt Çantaları : Yine kalemler gibi baskılı sırt çantaları da promosyon ürünleri arasında en ön sıralarda yerini alıyor.
Ajandalar : Promosyon ajandalar da başta kurumlar olmak üzere bir çok şirket, kurum, kuruluş ve firma için uygun promosyon üründür.
Promosyon Saatler : Kalıcı reklam ürünü olarak görülen saatler genellikle promosyon duvar saati olur bunun yanı sıra özel müşterilerine özel hediyeler göndermek isteyenler için kol saati içinde baskı uygulanarak sunulabilmektedir.

...
Bir çok kategorisi bulunan promosyon ürünler saymakla bitmez deyimine çok yakışıyor. Kalemlerden sırt çantalarına kadar çeşitliliği bitmeyecek ürün gruplarıdır. Bizlerde Pronec olarak sizlere promosyon konusunda en kaliteli ve buna orantılı olarak ucuz bir şekilde hizmet vermeyi ilke edindik. Yaptırmak istediğiniz promosyon ürünü hakkında sizlere ücretsiz danışmanlık yapıyoruz bunun yanı sıra dijital ortamda ürünün baskı aşamasından sonra alacağı hali sizlere demo anlamında sunuyoruz. Ödeme kolaylıklarımız ile de sizlere zaman kaybettirmeden yaptırmak istediğiniz tüm promosyon ürünleri ivedilik ile temin edip markalama, ambalajlama işlemini tamamlayıp tarafınıza iletiyoruz.
Saygılarımız ile Pronec Promosyon