Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1

    Standart Haber, Bilgi ve Eğlence portalı

    Şalpazarı Gündem ile ilçemizde olup bitenleri güvenilir ve hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Şalpazarı haber ve bir çok alanda hızlı bilgi aktarımını gerçekleştirebilecek. İnternette sıradan haber sitelerinde ilçenizi bulmak çok zor olmuyor mu? Ulusal, bölgesel haber sitelerinin aksine tam da ilçemizin ortasından istihbarat alarak kendi haberlerimizi kendimiz yazıyoruz. Bilginin kaynağı biziz!






    Etkileşimli Habercilik
    Yaylalardan Kadırga, Sisdağı, Ağarsar hepsi salpazarigundem.com 'da. Etkileşimli habercik ile kaynak olarak siz varsınız, biz varız! Bilginin doğruluğu da biziz! Kadırga'da, Sisdağı'nda, Ağarsar'da habercilik yapıyoruz. Biz yazıyoruz, size en hızlı yolla dijital ortamda sizlere ulaştıyoruz. Anlık yorumlarınız ile haberi yönlendirme ve paylaşma yetkisi de sizde.






    Gündem
    Biz gündemi en iyi takip eden Şalpazarı haber sitesiyiz. Haberlerimiz anlık olarak sizlere sunulmaktadır. Şalpazarı haberlerini, gündemi ve hayatı takip etmeyi unutmayın.






    Vizyon ve Misyon
    İlçemiz habercilik konusunda ileri düzeyde güvenilir ve hızlı habere ulaşması ve bunu en iyi Şalpazarı Gündem olarak birinci sırada yapacağımızı biliyoruz. Karanlıktan uzak aydınlık bir habercilik yaparak Şalpazarı ve en çok merak edilen Kadırga, Sisdağı ve Ağarsar'da da bunu yapıyoruz.




    Mobil Etkileşim
    Şalpazarı ilçemizde de bir çok insanının habere ulaşmak için mobil çözümler ürettiğini biliyoruz. Bizde sizler için applicationlarımızı hazırladık ve sunduk. Akıllı telefonlarınız, tablet ve fabletleriniz ile her an Şalpazarı Gündem'e hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.




    Haber Kaynağımız Sizsiniz
    Habercilik kavramının ötesine yani olayın kendisine halka ulaştı. Artık sizlerde çevrenizde gördüğünüz ilginç bir olayı telefonunuz ile kayıt alırken sadece sosyal medyada değil tüm ilçemizde görülmesini sağlayabilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattımız ile haber niteliği taşıyan tüm olayları bize ulaştırabilir ve anında yayılmasını sağlayabilirsiniz.






    Arayüz
    Şalpazarı haberleri en güncel şekilde sitemizde yayınlanırken gerek sade arayüzümüz gerekse de hızlı alt yapımız ile sizlerin hizmetindeyiz. En güncel haberleri metin, görsel ve video olarak sizlere sunuyoruz.






    Sosyal Medya
    Sadece sitemizde değil en çok kullanılan sosyal ağlarda da sizlere haberleri ulaştırıyoruz. Ana akış sayfanızda gezinirken haberlerden haberdar olmak istiyorsanız sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın.


    Şalpazarı Haber: https://www.salpazarigundem.com

  2. #2

    Standart

    Sitenizin hemen her kategorisi ile ilgili bölümlerimiz var. Bence makalelerinizi ilgili bölümlerde paylaşmak, siteniz için daha faydalı olur.

    Güzel site, tebrik eder, başarılar dilerim.

  3. #3
    Üyelik tarihi
    18.Aralık.2013
    Mesajlar
    481
    Blog Başlıkları
    5

    Standart

    Sitenin youtube hesabi cok guzel Mert. Yeni video ciktikca izliyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Cevap: 3
    Son Mesaj : 16.Mart.2015, 21:18
  2. Master Tuş Webmaster Portalı
    Konu Sahibi attackred Forum Site Ekle
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 17.Haziran.2014, 21:26
  3. Pvp Paylaşım Portalı
    Konu Sahibi MakroBacklink Forum Site Ekle
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 07.Haziran.2014, 17:39
  4. Bilgi ve Haber Paylaşımı
    Konu Sahibi kahraman7 Forum Site Ekle
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 27.Mayıs.2014, 17:06

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Linux Hosting
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre kendi konu ve mesajlarından sorumludur. Webmaster.bbs.tr hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetler için iletişim bölümünden iletişime geçilmesi halinde site yönetimi tarafından gereken işlemler yapılacak ve ilgili kişilere/kurumlara/vekillerine bilgi verilecektir.
Sosyal Medya