Ev Hanımlarına İş İmkanı

İnternetin hızla gelişmesi ile birlikte ek gelir açısından pek çok imkân sizlere sunulmaktadır. Tabi bu bazı çalışanlar için ek gelir olarak düşünüleceği gibi sabit bir işte çalışmayı sevmeyen insanlar içinde çok güzel bir gelir imkanı olabilir. Bu anlamda firmamız sizlere Networking işi sunmaktadır. Peki, bu iş tam olarak nasıldır?

Bu işte size yollanan ürün kataloğundaki ürünleri satmanız istenmektedir. Ne kadar satacağınız tamamen size bağlıdır. Sattığınız her ürün için o ürünün katalogda yer alan fiyatının 'si sizin kârınızdır. Bunun dışında siteye üye yaptığınız 1.seviye üyelerin yaptığı satışlardan da %5 alırsınız. Onların siteye üye yaptığı 2.seviye üyelerden ise %4 alırsınız. Bu şekilde 5. Seviyeye kadar gitmektedir ve 5.seviyedeki bir üyede size yaptığı satıştan %1 kazandırmaktadır.

Giynet olarak 20 yıllık tekstil tecrübemizi networking alanında kullanarak sizlere kaliteli ürünlerle ek gelir imkanı sunmayı hedeflemekteyiz. Networking tecrübeniz zaten varsa Giynet'le ek gelirden de öte giderek, daha yüksek hayat standartlarına bu çalışma sistemiyle ulaşabileceğinizi anlayacaksınız.


Site: www.giynet.com

giynet.com