Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1

    Standart Trabzonspor - Metalist Kharkiv, Avrupa Ligi Karşılaşması

    Trabzonspor Tur Peşinde

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda bu akşam sahasında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını konuk edecek Trabzonspor, rakibini yenerek grubu ilk iki sırada bitirmeyi garantilemek istiyor.




    Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu beşinci maçında bu akşam sahasında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda konuk edecek.

    Grupta 12 puanı bulunan lider Legia Varşova'nın ardından 7 puanla ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, kazanması halinde 4 puanla üçüncü sırada yer alan Belçika'nın Lokeren takımının karşılaşmasına bakmadan 2. tura yükselmeyi garantileyecek.

    Ukrayna temsilcisi karşısında deplasmanda oynadığı ilk maçı 2-1'lik sonuçla kazanan Karadeniz ekibi, grupta 4 hafta sonunda puan elde edemeyen rakibi karşısında alacağı sonuçla ilk 2'yi garantilemesi halinde art arda 2. sezon da gruptan çıkma başarısı göstermiş olacak.

    FİNLANDİYALI HAKEM YÖNETECEK
    Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mattias Gestranius yönetecek.

    Gestranius'un yardımcılıklarını Jan-Peter Aravirta ve Mikko Alakare yapacak.

    MUHTEMEL 11
    Bordo-mavili takımın Ukrayna ekibi karşısına Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Waris, Yusuf Erdoğan ve Cardozo muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

    Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak, Constant ve Deniz Yılmaz'ın sakatlıkları bulunuyor. UEFA listesinde yer almayan Özer Hurmacı da bu akş***i karşılaşmada görev alamayacak.

    Ntv Spor: https://www.ntvspor.net/haber/futbol...or-tur-pesinde

  2. #2

    Standart

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını konuk eden Trabzonspor, rakibini 2-1 yendi 2. tura çıkmayı garantiledi.




    UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda gruptan çıkma maçına çıkan Trabzonspor, Metalist Kharkiv'i 3-1 yendi 2. tura çıkmayı garantiledi. 36'ıncı dakikada Belkalem'in golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 68'de Volodymyr Homenyuk'un golü Avni Aker'i susturdu. 77. dakikada Medjani kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Trabzonspor'un ümitleri iyice darbe aldı. Ancak son sözü 87'inci dakikada Mehmetr Ekici söyledi ve cezasahası dışından attığı golle Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi. Maçta son sözü Sefa Yılmaz söyledi. Sefa, cezasahasına soldan girdi, çaprazdan kaleye gönderdiği top önce direğe ardından kaleciye çarpıp ağlarla buluştu ve Trabzonspor 3-1 öne geçti. Bu gol maçın da skoru oldu ve Trabzonspor sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak grupta puanını 10'a çıkardı ve 2. tura yükselmeyi garantiledi.

    Metalist maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'un keyif veren bir futbol sergileyeceğini söyleyen Ersun Yanal'ın sözleri gerçek olurken, 10 kişi kalmasına rağmen güzel bir oyun sergileyen ve maçtan da galibiyetle ayrılan bordo-maviler ilerisi için ümit verdi.

    MAÇTAN DAKİKALAR

    Trabzonspor rakibine oranla daha üstün bir oyun sergilerken, ilk tehlikeli atağı 10'uncu dakikada gerçekleştirdi. Oscar Cardozo'nun sol kanattan yaptığı ortaya Mustapha Yatabare, altıpas sağ içinde kafayı vurdu, top az farkla yandan dışarı çıktı; ancak hakem pozisyonun ofsayt olduğunu belirledi.
    24'üncü dakikada Waris'in pasında cezasahası sağ ön çizgisi üzerinde Cardozo topu düzeltip vurdu. Kaleci Oleksandr Goryainov topu kornere göndererek tehlikeyi önledi.
    25'te Trabzon bir kez daha gole yaklaştı. Sağ kanattan cezasahasına gelen topa Yatabare'den önce Gueye ters vurdu, top az farkla yandan auta gitti.
    PERDE 36'DA AÇILDI
    36'ınci dakikada Trabzonspor'un golü geldi. Mehmet Ekici'nin sol köşe bayrağı dibinden kullandığı korner atışında, ön direkte Belkalem kafayı vurdu. Top Metalist Kharkiv ağlarıyla buluşurken, Trabzonspor aradığı gole ulaştı. Belkalem'in bu golü bordo-mavililer'in UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki 100. golünü kaydetti.
    42'de Yatabare ile Trabzonspor bir kez daha gole yaklaştı. Sağ kanattan Bosingwa'nın ortasında Yatabare topa hareketlendi, ancak Malili dokunamayınca net gol fırsatı kaçtı.
    İlk yarı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona ererken, Metalist Kharkiv 2. yarıya net gol fırsatını kaçırarak başladı. Eski Trabzonsporlu Jaja, cezasahası sağ içine kadar taşıdığı topu soldan bindirme yapan Pavlo Rebenok'un önüne bıraktı. Bu oyuncu altıpas içinde topu kale yerine üstten auta gönderdi ve konuk ekip mutlak gol fırsatından yararlanamdı.
    53'te Mehmet Ekici'yle Trabzonspor gole yaklaştı. Bu oyuncu cezasahası sağ ön çizgisi yakınından sert vurdu, kaleci güçlükle topu çeldi.
    62'inci dakikada Bosingwa sağ kanattan penaltı noktası üzerine ortaladı. Mehmet Ekici'nin kafa vuruşunda kaleci topu kontrol etti.
    AVNİ AKER'DE ŞOK GOL
    68'inci dakikada Metalist Kharkiv'in golü geldi. Volodymyr Homenyuk cezasahası içinde buluştuğu topa sert vurdu, kaleci Fatih'in müdahele çabalarına karşın top ağlarla buluştu ve maça 1-1 beraberlik geldi.
    Medjani 77. dakikada Jaja'yla mücadelesinde sağ eliyle rakibinin yüzüne çarptı. Hakem önce ikinci sarı kartı, ardından kırmızı kartı gösterdi ve Medjani'yi oyun dışına gönderdi.
    81'de Trabzonspor yine gole yaklaştı. Sağdan kullanılan köşe vuruşunda Yatabare kafayı vurdu, top üstten auta gitti.
    83'üncü dakikada Bosingwa şık çalımlarla topu cezasahası sağ çizgisi üzerine taşıyıp ortasını yaptı. Waris, Villagra'nın müdahelesinde yerde kalırken, Trabzonspor cephesinin penaltı beklentilerine hakem devam dedi.
    HAYAT VEREN GOL
    87. dakikada Trabzonspor'a hayat veren gol geldi. Sefa'nın cezasahası sağ ön çizgisi üzerine bıraktığı topa Mehmet Ekici yaklaşık 25 metre uzaktan müthiş vurdu, top ağlarla buluşurken, Trabzonspor 2-1 öne geçti.

    90+5'te ise sahneye Sefa Yılmaz çıktı. Sefa cezasahasına soldan girip çaprazdan topu kaleye gönderdi. Önce direğe ardından kaleciye çarpan top ağlarla buluştu ve Trabzonspor 3-1 öne geçti.
    Karşılaşma da 3-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona ererken, puanını 10'a çıkaran bordo-maviler gruptan çıkmayı garantiledi.
    Gruptaki diğer maçta Lokeren, Legia Varşova'yı 1-0 yenerken, Trabzonspor'a liderlik şansı doğdu. Bordo-mavili ekip son maçta Legia'yı yendiği takdirde gruptan lider çıkacak.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Celtic - Fenerbahçe Avrupa Ligi Karşılaşması
    Konu Sahibi erkolay Forum Fenerbahçe
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 01.Ekim.2015, 22:59
  2. Cevap: 3
    Son Mesaj : 30.Temmuz.2015, 21:53
  3. Beşiktaş - Liverpool Avrupa Ligi Rövanş Karşılaşması
    Konu Sahibi WeBMasteR Forum Beşiktaş
    Cevap: 9
    Son Mesaj : 28.Şubat.2015, 19:20
  4. Cevap: 1
    Son Mesaj : 27.Kasım.2014, 23:10
  5. Partizan - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Karşılaşması
    Konu Sahibi erkolay Forum Beşiktaş
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 24.Ekim.2014, 10:57

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Linux Hosting
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre kendi konu ve mesajlarından sorumludur. Webmaster.bbs.tr hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetler için iletişim bölümünden iletişime geçilmesi halinde site yönetimi tarafından gereken işlemler yapılacak ve ilgili kişilere/kurumlara/vekillerine bilgi verilecektir.
Sosyal Medya