Duvar Askı Aparatları


Yeni bir LED / LCD tv aldınız ve duvara monte etmek mi istiyorsunuz? Türkiye'de sadece askı aparatı sektöründe hizmet vermekte olan web sitemizden, Plazma, LCD ve LED Tv'leriniz için her model ve ebatta askı aparatı temin edebilirsiniz. En çok tercih edilen hareketli askı aparatları modellerini görmeden ve fiyatlarını karşılaştırmadan askı aparatı almamanızı tavsiye ederiz.


En ucuz askı aparatı sloganı ile hizmet vermekte olan firmamızdan LED ve LCD Tv'leriniz için duvar askı aparatları modellerini inceleyebilir. 256 Bit SSL ile güvenliği sağlanmakta olan sitemizden online askı aparatı satın alabilirsiniz. Sitemizden satın alacağınız her askı aparatının kutusundan askı aparatı montaj kitapçığı çıkmakta olup, tüm askı aparatlarımız 5 yıl garantilidir.


Aldığınız Plazma Tv veya LCD/LED Tv'lerinizin oturma grubunuza mesafesine göre askı aparatı modeli seçmelisiniz. Dikdörtgen tarzı odalarda sabit askı aparatları, kare odalarda ise odanızın kullanım alanını genişletmek için aşağı yukarı hareket edebilen ve sağa sola dönebilen hareketli askı aparatı kullanmanızı tavsiye ederiz.


askiaparati.net