Fidanlık ve Ürün Üretim Tesisleri

MARMARA BOTANİK ; yaşam alanlarını doğa ile buluşturmaya 2007 yılında peyzaj ürünleri üretimine başlamış ve giderek artan bir heyecanla, kendini sürekli geliştirerek ve yenileyerek 2010 yılında peyzaj proje ve uygulama faaliyetlerinide ekleyerek devam etmektedir.

Şirketimizin ana merkezi ALMANYA'da bulunmakta olup, fidanlık ve ürün üretim tesisleri 13.000 m2 bir alan üzerinde BALIKESİR ,Pamukcu kasabasın'da yer almaktadır. Günümüzde, tüm Dünya da ve ülkemizde hızla ve sürekli tahrip edilen yeşil alanların ve tüketilen doğal kaynakların öneminin bilincindeyiz. Marmarabotanik ; insanın, doğanın bir parçası olduğu ve birlikte var olabileceğini, bununda yeşil alanlarımızı koruyarak ve arttırarak sağlanabileceği prensibi ile hareket ederek tüm çalışmalarını insanı, doğayı ve yaşam alanlarını bir arada düşünerek sürdürmektedir. Şirketimizin üstlenmiş olduğu işlerin her aşaması peyzaj mimarlarımız ve ziraat mühendislerimiz tarafından denetlenmektedir. Peyzaj mimarlığı alanın her dalında hizmet veren firmamız, malzeme temini ve sunumu konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

İtalya, İspanya, Hollanda, Almanya'dan canlı bitki, dikey bahçe modülleri, yeşil bitki örtüleri, dekoratif saksılar, dikim malzemeleri, çocuk oyun gurupları ithalatı ve TÜRKKİYE'de ilk ve tek olarak ağaç kabuğunu işleyerek peyzaj alanlarında kullanılmasını sağlayan firmadır.

Marmara Botanik, geçmişte olduğu gibi gelecekte de doğaya duyarlı çizgisi ile sürekli kendisini geliştiren, yenileyen, enerjik ve dinamik ekibi ile sizlere hizmet vermeye devam edecektir.

MARMARA BOTANİK BİR BAHCE LİFE KURULUŞUDUR

Site: https://www.marmarabotanik.com

marmarabotanik.com