Merhabalar,


Sitenin İçeriği : İslami Bilgiler, İbadet, İslamiyet'le Alakalı Konular.


Site Adresi : İslam Dini Ve Güzel Ahlak


Sitemize Yaklaşık olarak 3 aydır faaliyette'dir, Günlük olarak yararlı bilgileri sizler için hazırlıyoruz, Dua'ların ve surelerin faziletleri, Namaz Hakkında Bilgiler, İslami Sözler, Tecvid ile ilgili makaleler Konusunda daha çok yoğunlaşmaya çalışıyoruz.


Mevlam ne Eylerse Güzel Eyler, Dinimizi Kitabımızı tanıyoruz, İman Hakkında Çeşitli Bilgileri barındırdığımız sitemizde dini yönden müminlerle buluşmak bizleri çok sevindiriyor.


Şehirlerarası nasılki yolculuğa çıkarken, diş fırcası, diş macunu, traş takımı vs yanımıza almayı unutmuyorsak,


Ahiret Günü'de biriktirmiş olduğumuz sevap ve günahlarla orada sorgulanacağız, okuduğunuz sureler bir hadisi şerifler veya dualar, ahiret gününde sizler için bulunmaz bir nimet olacaktır.


5 Vakit namaz dinin direğidir, Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, Yaklaşık 40 gün kendinizi sıkıp namazlarınızı kıldığınız zaman, 41. gün kılmadığınız zaman kendinizde bir eksiklik hissedeceksiniz,


Dinimizle ne kadar yakından ilgilenirsek, görünür görünmez kazalar bizden o kadar uzak olacaktır, Harika bir insan olmayabilirsiniz, Her İnsanda ufak tefek kusurlar olabilir, İşlenen her günahın ve sevabın ölçüsü elbette ayrı, kıyamet gününde sorgusuz sualsiz cennet'e girmek için, İşlenen günahlar için istiğfar ediniz, Vakit çok geç değil, Allahü Teala (Yaradan) Elbette bütün insanların niyetlerini ve amellerini şüphesiz bilmektedir,


Bizleri rahim duvarına yapıştıran ve 9 ay boyunca bizleri besleyen Cenab-ı Allah c.c için yapmamız gerekenleri unutmayalım, iman edelim, namazlarımızı oruçlarımızı eksiksiz yerine getirelimki, Azrail Can'ımızı bedenimizden ayırırken bile şefkatli olsun.


Selam