Smart News WordPress haber teması oldukça gelişmiş arayüzü ile Dalih tema yapımcısı tarafından kısmi olarak ücretsiz sunulmaktadır. 25 dolar karşılığında footer linkleri kaldırtabilir, ya da ücretsiz olarak footer reklam linklerini kaldırmadan kullanabilmektesiniz.


WordPress haber temaları arayanlar için test.wordpresstema.com sitesinde test ettiğimiz tema, kurulum ve kullanım açısından biraz karışık görünmekle beraber olumlu sonuç verdiğini belirtmemizde fayda var.


ÜCRETSİZ VERSİYONU KURULUMU :
Bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyada tema klasörü ve xml dosyası (örnek içerik paketi) bulunmaktadır.

  1. Tema klasörünü standart olarak WP-CONTENT / THEMES klasörüne yükleyerek, panelden temayı aktif ediniz.
  2. Daha sonra YÖNETİM PANELİ (/wp-admin) / ARAÇLAR / İÇE AKTAR / WordPress diyerek xml dosyasını sitenize yükleyiniz. (Bu opsiyonel bir uygulamadır , örnek içeriği eklemeniz sitenin kullanımını ve düzenlemenizi kolaylaştıracaktır)
  3. İçe Aktarma işlemi bittiğinde YÖNETİM PANELİ (/wp-admin)/ GÖRÜNÜM / Free Theme License / bölümüne gelerek 460eaff8eca1396c569102b3f3a647ca kodunu yapıştırıp aktif ediniz. (daha sonra sayfayı yenilemeyi unutmayın)

Temanızı kulanıma hazır , artık yönetim paneliniz de aktif olacaktır, gerekli düzenlemeleri yapıp wordpress haber sitenizin tadını çıkarın.

DEMO



Ekten şifresiz olarak indirebilirsiniz.