Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1

    Standart Beleş Eşeğini Kaybedenler Kulübü

    Malumunuzdur, bizim kategorimizdeki forumların birkaçı sadece davetiye sistemi ile yeni üyelik alımı yapmaktadır. Bunların en büyüklerinden biri, bu Kurban Bayramı'nın ilk gününde duyuru şeklinde konu açıp, davetiyesiz üyelik alımı yaptı. Herkes kişisel bilgilerini köküne kadar sunarak beleş eşek bulmuş misali daldı. Birkaç hiperaktif hergele, bazı yerlerde 90 hesap aldım gibi belki doğru belki yalan böbürlenmelerde bulundu. Bunu gören site yöneticileri de durumdan rahatsız olmuş olacak ki bu bayramda açılan hesapların hepsini bugün silmiş.

    Bu yazımı gören arkadaşlardan bazıları "E ne var bunda, site yönetiminin keyfinin kahyası mısın?" diye sorabilir. Elbette kimsenin sitesinin yönetiminin keyfinin kahyası değilim ve ilk defa bir forum hakkında böyle bir yazı asıyorum sitemizde. Çünkü iş sadece beleş eşek verip, eşeği kaybetme hikayesi değildir. O kadar insanın kişisel bilgileri ne olacak?

    Gerçi kişisel bilgilerimizin hemen her üye olduğumuz yerde açık edilebilme ihtimali vardır. Gizliliğimizi sağlamak pek kolay değil Türkiye'deki siber alemde. Ama bu durumun böylesi büyük bir forumda istismar edilebileceği gibi bir ihtimal olabilir mi diye düşününce yakıştıramıyor insan. İnternetin daha verimli kullanılmasına yönelik bilgi birikiminin paylaşıldığı böylesine bir forumda bu olaylar yakışık almamıştır.

    İsim vermiyorum. Olur da bu yazıyı gören yönetici çıkarsa, olmadı be arkadaşlar. Yakışmadı bu davranış. Madem ki büyüklük ettiğinizi düşünerek insanları aranıza çağırdınız; yaptığınız işin arkasında durun. Ya da insanlardan özür dileyerek kişisel bilgilerinin güvende olduğuna dair bir açıklama yapın. Büyüklüğünüzün olumlu izlenimlerle devam etmesini istiyorsanız bunu yapmalısınız.

    Kendimce bir sızlanma olarak yazdığım bu yazımın kimseye kara çalmak için olmadığını belirtmek isterim. Cevap yazacak arkadaşların da bu hassasiyetle isim vermeden yorum yapmalarını rica ederim.

    Multi Konu: Beleş Eşeği Kaybedenler Kulübü

  2. #2

    Standart

    Heyt, siteyi kilitledin erkolay! DDoS saldırısı mı yaptılar, ne ettilerse, az önce takıldı site. Ya da hit patlaması gerçekleşti o an.

    Beygir, Katır, Eşek... Akraba mı bunlar?

    Ne ilk oldu böyle şeyler, ne de son olacak. Daha kötülerini başka forumlarda da gördüm. Neyse biz Pandacığımızı seviyoruz.

    Herkese iyi forumlar.

  3. #3
    Üyelik tarihi
    11.Ocak.2014
    Mesajlar
    1,597
    Blog Başlıkları
    3

    Standart

    Vallahi ne yapar, ne söylersiniz anlamadım ustalar. İsim de vermeyiz demişsiniz. Kişisel mahrumiyetimizi en ince detaylarına kadar isteyen yerlere hiç bulaşmıyorum ben. Kafam rahat.

  4. #4

    Standart

    Bravo deniz, en güzelini yapıyorsun. Hem ne işin var bakalım başka wm forumlarında yahu! Bu erkolay da her yerde geziyor.

    Biraz burada çalışkan olun, her köşede eliniz olsun yahu!

  5. #5
    Üyelik tarihi
    11.Ocak.2014
    Mesajlar
    1,597
    Blog Başlıkları
    3

    Standart

    Ben sizi bilirim ustalar. Çağırdınız, geldik. Başka wm forumlarını bilmem ben.

    Birkaç müzik film indirdiğim torrent siteleri var. Başka da işim olmaz nette. Burada da sizin zorunuzla bulunuyorum. Yönetici çok, üye pek yok. Gelen sitesini tanıtmaya geliyor. Bilgi paylaşımı yapan yok pek. O iş de bize düşüyor işte.

    Epey zor işimiz yani. Hepimize kolay gelsin.

  6. #6

    Standart

    Durum analizinde haklısın. Ama analiz tek başına yetmez. Optimizasyonu şu şekilde özetleyelim.

    Analiz + Sentez, Teori, Pratik... Olmazsa antitez ve süreci baştan kurgula.

    Ya da sen çalış yeter denizim. Sağol, varol.

    Enseyi karartmaya gerek yok. Daha yolun başındayız. Çok işimiz var daha. Yaşımızı doldurmadan geldiğimiz yer gayet iyi. Hepinizin sayesinde. Emekleriniz için teşekkür ederim.

  7. #7
    Üyelik tarihi
    11.Ocak.2014
    Mesajlar
    1,597
    Blog Başlıkları
    3

    Standart

    Hah! Tamam usta, bana bunlarla gel işte. Tabi ya, ben işime bakarım. Fırsat buldukça yazarım çizerim. Gerisi sizin yeteneğinizle olur zaten.

  8. #8

    Standart

    Ben özgür adamım WeBMasteR adminim. Sıkma beni böyle. Her yerden havayı teneffüs ediyorum işte.

  9. #9

    Standart

    İyi gez bakalım. Bir şey demedik. Ama başka forumlarda 300-500 mesajın var, burada bir elin parmakları kadar yahu! Hep dışarıda mı olur insanın gözü...

  10. #10

    Standart

    Yahu daha üyelik yaşım ne ki? Hem benim her konumu getirip asmışsınız. Bana ne kalmış? Bekleyin ilham gelsin, elbette yazarız buraya da.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Dövüş Kulübü 2 Serisi - Chuck Palahniuk
    Konu Sahibi erkolay Forum Kitap
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 01.Ağustos.2015, 17:23

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Linux Hosting
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre kendi konu ve mesajlarından sorumludur. Webmaster.bbs.tr hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetler için iletişim bölümünden iletişime geçilmesi halinde site yönetimi tarafından gereken işlemler yapılacak ve ilgili kişilere/kurumlara/vekillerine bilgi verilecektir.
Sosyal Medya