GİZLİ KAMERA VE DİNLEME CİHAZLARI

Ev, işyeri, okul, banka şubeleri, fabrika ve özetle yaşadığımız tüm etraflarda yerini alan güvenlik kameraları, gizli kameralar, dinleme cihazları ile ilgili sizleri bilgilendirmek amaçlı bu makalemizi yazdık. Yazdığımız bu yazı ışığında gizli kameralar, gizli kamera, dinleme cihazları ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. gizli Kameralar Nedir? gizli kameralar, farklılık edilmeden imaj veya ses alma kabiliyetine sahip kameralar demektir. Bu kameralar hayatımızın anında hemen her kapsamında bizleri takip eder ve imaj ve sesimizi kaydeder. gizli kameraların kullanım hedefleri ise tamamıyla güvenlik amacıyladır. Şantaj, berbat olaylar veya kişilerin özel yaşamını ilgilendiren vaziyetler amaçlı kullanılması şüphesiz hata ve mahzurludur . Teknoloji Merkezi
Bu konuda tek sürü temkinli olunması gereklidir . gizli kameraların kayıt cihazları PC ve ya özel cihazların hard diskleridir. Tek Takım gizli kameraların ise dahili ve dış belleği mevcuttur. Belleği durumda olan gizli kamera, imaj ve sesleri bizzat belleğine kaydetmektedir.


Bu özelliği durumda olan gizli kameralar, mobil ve vücuda takılabilir niteliğine sahiptir. Misal olarak" Gömleğin cebine takılan gizli kamera, kravata takılan gizli kameralar, gözlüğe takılan gizli kameralar, kaleme entegre edilen gizli kameralar ve gibi gizli kameraların bizzat içinde ya bellekleri vardır veya bellek kartları takılabilen yerleri vardır. Bu prof durumda olan gizli kameralar, insanın vücudunda veya giydiği elbiseye takılabilen boyutu küçültülmüş gizli kameralardır. Bu tam prof gizli kameralar, ses ve rengarenk görüntüyü ileri seviyede alabilirler. gizli1Cihaz içinde yer alan tek kasete veya dijital durumda olan tek bellek kartına kayıt yapabilen gizli kameralar, bununla birlikte seyyar kameralardır. Güvenlik birimlerinin veya habercilerin kullandığı bu kameralar gelişmiş en güzel gizli kameralar statüsünde yerini almıştır. gizli kameralar veya dinleme cihazları prof tek biçimde bireyin üst kısmına yerleştirilir. gizli kamerayı ve ya dinleme cihazını taşıyan şahıs, hiçbir engele takılmadan aradığı yere rahatça girip çıkabilir.Her yerde gizlica ses ve görüntüyü kaydeden bireyin üstünde gizli kamerayı bulmak şüphesiz olanaksız tek vaziyettir . gizli3 Sizde gizli tek biçimde prof olarak imaj ve ses kaydetmek isterseniz bu gizli kameraları kesinlikle denemelisiniz. Bizim sizlere verdiğimiz veriler ışığında gizli kamerayı kullanabilir ve gizli kamera ile şüphelendiğiniz olaylarınızı açığa çıkartabilirsiniz. Sizden tek ricamız, gizli kamera ve dinleme cihazlarını kişilerin özel yaşamını sabote etme vaziyetleri amaçlı şüphesiz kullanmamanızdır.

Gizli kamera ve Dinleme Cihazları Sitesi Teknoloji Merkezi

0 216 322 02 20 - 0 532 675 11 41