E-mail ile büyük boyutlu dosya gönderme problemi ile daha önce bir çoğunuz karşılaşmıştır diye tahmin ediyorum. E-mail servisleri (hotmail, gmail vb.), e-postanızda ek olarak gönderebileceğiniz maksimum dosya büyüklüğüne 10-25 mb gibi bir sınır getiriyorlar. 25 mb'lık bir dosyayı e-postaya ek olarak eklemek bile oldukça fazla vaktinizi alabiliyor. İşte bu gibi problemlerinize çözüm getirecek bir kaç internet sitesinin adını paylaşmak istedim.

Filemail
Resim
Filemail, birden fazla dosya seçmenize imkan tanıyan upload ekranı ile, göndermek istediğiniz dosyaları kolayca bilgisayarınızdan seçmenizi sağlıyor. Üyelik gerektirmeden, bir yüklemede 2 GB'a kadar dosya gönderebiliyorsunuz ve 3 gün boyunca bu dosyalar en fazla 20 kişi tarafından indirilebiliyorlar.

Üye olduğunuz taktirde ise, gönderebileceğiniz maksimum dosya büyüklüğü premium üyelikte 10GB, Corporate üyelikte ise 25GB'a çıkıyor. Dosyaların silinme süreleri ve en fazla indirilme sayıları da üyelik paketine göre artıyor.

404

Pando free file sharing software
Resim
Pando, 1 GB'a kadar ek dosya göndermenize imkan veriyor. İsterseniz dosyalarınızı Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşabiliyorsunuz.

Filemail'dan farklı olarak, Pando'yu önce bilgisayarınıza indirip yüklemeniz gerekiyor. Programı, internetten büyük dosya ve medyaları daha hızlı bir şekilde indirmek için de kullanabiliyorsunuz.

301 Moved Permanently

SendThisFile
Resim
SendThisFile, herhangi bir program indirip yüklemeden, herhangi bir dosya büyüklüğü sınırı olmadan, istediğiniz kadar dosyayı göndermenize imkan sağlıyor. Bu site ile, dosyalarınızı e-posta eklentisi olarak göndermek zorunda da kalmıyorsunuz. Dosyayı göndermek istediğiniz kişinin e-posta adresini girdikten sonra göndermek istediğiniz dosyayı seçip SendThisFile tuşuna basmanız yeterli oluyor. Dilerseniz dosyalarınıza şifre koruması da verebiliyorsunuz.

Sistemi bu güne kadar 1.5 milyondan fazla kişi kullanarak toplam 42,311,169 dosya göndermişler.

https://www.sendthisfile.com/

Kaynak