Nice firmasının yaptığı yatırımlar ve teknolojinin gelişmesiyle çözümleri doğrultusunda sunduğu otomatik kapı sistemlerinden Nice yoğun kullanımlara dayanabilecek şekilde üretilmiş özelliğine sahiptir. Nice Yetkili Servisi olarak otomatik kapı hizmeti sunmaktayız. Otomatik kapıların günümüzde kullanımı artmakla birlikte her yerde karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Nice İstanbul estetiğe de son derece önem vermekte ve üretmiş olduğu ürünlerin daha güzel görünmesini sağlamaktadır
Gelişen teknolojiyle birlikte son sürekli gelişmekte olan otomatik kapılar günlük hayatta tüm işlerimizi kolaylaştırmaktadır. Mağza girişleri, Avm kapıları, otopark kapıları, hastane girişleri, villalar vb gibi alanlarda kullanılmaktadır.Otomatik kapıların herhangi aksaklıklarla karşılaşmamız için bakımları,servisleri zamanında yapılmalıdır aksi takdir de otomatik kapıların hayatımızı endişelendirir duruma getirebilir.

Otomatik kapılarda nice marka otomatik kapı motorlarını tercih etmekteyiz. Nice Türkiye bayisi olaraktan Nice Yetkili Servis hizmeti sunmaktayız.
Ürün bozukluğunda boş verme gibi durumlarda asla bulunmayın araç giriş, çıkış sonucu aracınızı arada sıkıştırabilir maddi ve manevi zarar verebilir.
Nice Servisi olaraktan Günümüzde ne yazık ki birden fazla örneği olmuştur. Aksayan otomatik kapının bakımını yapmayan kurum ve kuruluşlar daha sonra iş aksaklığına veya meydana gelen iş kazalarıyla gündem olmaktalardır. Küçük çocukların da oynamak amaçlı bile kullandığı kapılar arasında yer alan otomatik kapılar bakımı yapılmadığında küçük çocuğunuz, müşterileriniz hatta sizi bile sıkıştırabilir.

Bir başka örnek ise garaj, otopark, avm vb. gibi alanlarda otomatik kapıların arızalanması hem girişleri hemde çıkışları etkileyeceği için otomatik kapıların bakım, servis, tamirin önemini vurgulamaktayız.
https://www.niceservisim.com/