Radyo konusunda kendini kanıtlamış olan Radyo Power, rakipleri arasında kalitesi ve özverisi ile öne çıkan isimler arasındadır. Uzun süredir. Türkçe pop şarkı tarzı ile pek çok kişinin ilgisini çeken radyo, İstanbul başta olmak üzere, Ankara gibi pek çok büyükşehirde yayınlanmaya devam etmektedir. Radyoda çalınan şarkılar çeşitlilik bakımından dinleyicilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor. Dinleyicilerden alınan olumlu geri dönüşler sayesinde her geçen gn, güven ve azimler daha da kaliteli hizmet verme yolunda ilerlemektedir.
Radyo Power Yayın Akışı
2002 yılından beridir radyo dinleyicilerinin aklında yer eden ve rast gelindiğinde farkını hissettiren Radyo Power, keyifli ve dinamik tarzı ile günün yorgunluğunu atmaya birebir olan radyolar arasındadır. Son dönemlerin it olmuş şarkıları ile eğlenceli vakit geçirilmesine olanak sağlaması, giderek büyümesine ve popülerliğini artırmasına neden olmaktadır. Türkçe pop müzik yayını konusunda liderliğe aday olan bir radyo olarak, dinleyenlerine karşı saygılı ve oldukça cana yakın olan Dj’leri, gün içinde birçok kez dinleyenleri ile buluşmaktadır. Sürekli gelişmeye açık olan kadrosu sayesinde, kurulduğu günden itibaren yerinde saymayarak büyük ivme kazanmıştır.
Radyo Power İle Türkçe Pop Müzik Keyfi

Evde ya da arabada yüksek ses en sevilen şarkılarla coşmak ve eğlenmek için en doğru adreslerden biri olan Radyo Power, kesintisiz olarak radyo yayını yapmaya devam etmektedir. Kurulduğu günden itibaren ciddi yatırımlarla bu günlere gelen radyonun farklı çeşitteki radyo frekansları d alanında en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Uydudan ve dijitürk’ten de dinlenebilme özelliği sayesinde, pop müzik aranılan her yerde rahatlıkla Radyo Power dinlemek son derece kolaydır. Djleri ve birbirinden keyifli şarkıları ile önce gönüllerde sonrada listelerde yer etmiş olan radyolar arasındadır.