Paykasal Al


Sanal alışverişlerde kredi kartı kullanılması vatandaşların güvenliklerini tehdit etmektedir. Bilindiği üzere bankalar, bu konuda çeşitli uyarılarda bulunmaktadır. Ayrıca 3D secure ve SMS doğrulaması gibi güvenlik aşamaları getirse de dolandırıcılar bir yolunu bulmayı başarıyor. Bu noktada ise sizlere Paykasa yardımcı oluyor. Sende paykasa al ve kolayca alışveriş yapmaya başla. Paykasa internet üzerinden hizmet veren ön ödemeli bir kart görevi sunuyor.





Bilindiği üzere başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede teknolojinin gelişmesi ile birlikte internet üzerinden dolandırıcılıkta artmış durumda. Özellikle akıllı telefon ve PC’lere yönelik yüklenen virüsler sayesinde kart bilgileri de kolaylıkla çalınabiliyor. Eğer sizler de bu konuda tedirginlik duyuyor iseniz Paykasa hizmetini kullanabilirsiniz. Son zamanlarda oldukça trend hale gelen Paykasa sistemi oldukça basit. İlk olarak herhangi bir kredi kartına ihtiyaç duymadan ATM yolu ile paykasa al işlemi yapıyorsunuz. Daha sonra platform tarafından size 16 haneli bir PİN veriliyor. Ayrıca ne kadarlık kart aldıysanız o kadar limitiniz oluyor. Yani fazlasını almanız ya da para üstü olması mümkün değil. Verilen bu kod ile alışverişinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede kredi kartı bilgilerini girmek gibi bir zorlukla karşılaşmıyorsunuz. Tek kullanımlık olan ucuz paykasa bu kartlar size yüksek miktarda avantaj sağlıyor.


Her geçen gün savcılık ve siber suçlara dolandırıcılık şikayetleri geliyor. Ancak Paykasa sistemini kullanan vatandaşların böyle bir derdi bulunmuyor. Bu platformdan uzak kalmadı. Sende bir paykasa al ve güvenli alışverişin kapılarını aç. İnternet üzerinde çok fazla ödeme kanalı bulunmaktadır. Ancak bunlar arasında Paykasa yıllardır hizmet vermesi sebebiyle en güvenilir ödeme yolları arasında yer almaktadır. Her gün binlerce müşteriye hizmet veren Paykasa, gelecek dönemde de hedeflerini arttırmayı düşünüyor. Ayrıca Paykasa kartı ödeme sistemi yavaş yavaş alışveriş sitelerine de yerleşmeye başladı. İlk zamanlar birkaç sitede bulunan Paykasa sistemi şimdi ise geniş bir alışveriş ağı kurdu. Sizler de Paykasa’nın tek kullanımlık kartlarını satın alabilir, dolandırılma ve soyulma gibi risklerden direk olarak kurtulabilirsiniz. Üstelik bu platform kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir.