Selamlar,
Yenitoptanci.com olarak bizler Türkiye'de ürün tedariği konusunda 2013 yılından bu yana uzman ekibimizle sürekli ürün ve hizmet geliştirmesi yapıyoruz. Talep eden bayilerimize Dropshipping sistemi ile (stoksuz satış) müşterilerinize ürünleri bizzat biz gönderiyoruz. Yakın zamanda "Kapıda ödemeli Dropshipping Hizmeti"ni devreye alacağız.

Bünyemizde olan 4 tescilli markamız, kendi ithalatımız 9 farklı kategoride 1400 ürünle, kendi depomuzdan ve stoğumuzdan, siparişleri aynı gün kargo ile gönderiyoruz. Şu an kargo ile API entegrasyonu olarak çalışıyoruz, yani verilen siparişler eksiksiz ve hatasız tüm bilgiler kargo firmasına sistem üzerinden gidiyor, şu an itibari ile MNG Kargo personeli direkt depomuzdan hizmet vererek hazırlanan siparişleri en geç bir saat içerisinde kargoya işleyip kargo numarası oluşacaktır.

Yaklaşık 200'e yakın eticaret sitesi, pazaryeri satış yerleri hem ürün tedariği hem de ücretsiz, şartsız koşulsuz XML desteği veriyoruz. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük ilk 40 eticaret sitesine ürün tedarik ediyoruz. XML güncellemesi eticaret ve muhasebe entegrasyonu birbirine bağlı olduğu için her 15 dakikada bir yapılmaktadır, ortalama ürün stok miktarı 462'dir. Depoda reelde ürün miktarı ne kadar ise o kadar stok yazmaktadır.

Bütün entegrasyon firmalarının ve eticaret alt yapı sağlayıcılarına uygun xml linkimiz bulunmaktadır. Sizlerde ürünlerimizi Gittigidiyor.com, Hepsiburada.com, N11.com, epttavm.com, sanalpazar.com, sahibinden.com, sonteklif.com gibi yerlerden kolay bir şekilde satışını yapabilir, dilerseniz ürünlerin gönderimini biz yapabiliriz. Blog sayfamızda bütün entegrasyonlar ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır. Blog.yenitoptanci.com adresini ziyaret edebilirsniz.

Bütün bunların dışında yakında hizmete alacağımız eticaret paket projesi ile oldukca uygun fiyata bütün entegrasyonları olan bir eticaret sitesi sahibi olacaksınız. Ayrıntılar için bizi takip edin.

XML ile ilgili detaylara buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

Her türlü soru, görüş, öneri, eleştirileriniz için bu maili cevaplayabilirsiniz. Aynı zamanda bayilik üyeliğinizin aktifleştirilmesini istiyorsanız kerim[@]yenitoptanci.com adresine mail atabilirsiniz veya 0212 438 3437 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

İyi Günler Dileriz.