+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Üyelik tarihi
    Jun 2015
    Mesajlar
    2
    Alınan Teşekkür
    0
    Ticaret Puanı
    0

    Standart Php degisken sorunum yardim lutfen..

    Merhaba

    Index.html sayfamdan böyle değişkenler gidiyor ve bu değişkenleri alıp mail attırmak istiyorum ama değişken diğer sayfaya boş geliyor yardımcı olur musunuz?

    url: "siparis_gonder.php?adsoyad="+$('input[name=adi_ekle]').val()+"&tel="+$('input[name=tel_ekle]').val()+"&email="+$('input[name=email_ekle]').val()+"&ilce="+$('input[name=ilce_ekle]').val()+"&adres="+$('textarea[name=adres_ekle]').val()+"&paket="+$('select[name=paket_ekle] option:selected').val()+"&odeme="+$('select[name=odeme_ekle] option:selected').val()+"&sehir="+$('select[name=sehir_ekle] option:selected').val(),
    scription">PHP- Kodu:

    <?php$gonderen="[email protected]";$fullname $_GET[“ad_ekle”];   $tel $_GET[“tel_ekle”];$email $_GET[“email”];   $town $_GET[“ilce”];$adress $_GET[“adres”];   $packet $_GET[“paket”];$paymenttype $_GET[“odeme”];   $city $_GET[“sehir”];$to "[email protected]";$subject ".$adiniz.";$message "Fullname :".$adsoyad."<br>mobile number :".$tel." <br>city :".$sehir." <br>email :".$email." <br>town :".$town." <br>Adress : ".$adres." <br>packet :".$paket." <br> payment method :".$odeme."";$headers "From: New Order<".$email.">\r\n"$headers .= "Content-type: text/html\r\n";echo "Bilgileriniz alindi tesekkurler";?>
    Doğru mu yapıyorum acaba? Yardım ederseniz sevinirim.

    Bu reklam sadece misafirlere görünüyor. Oturum açar veya üye olursan, bu reklamdan kurtulursun.


    Teşekkür ederim şimdiden.

  2. #2
    Üyelik tarihi
    Oct 2014
    Mesajlar
    2.578
    Alınan Teşekkür
    29
    Ticaret Puanı
    0

    Standart

    PHP kodla gösterdiğiniz alanda tırnak işaretlerinde farklılıklar var. Doğru olanlar sonlardakiler. Baştakilerin PHP dilinde yeri yoktur.

    adress, ikinci kullanımda sondaki bir s harfi eksik.

  3. #3
    Üyelik tarihi
    Jun 2015
    Mesajlar
    2
    Alınan Teşekkür
    0
    Ticaret Puanı
    0

    Standart

    Yok benim problemim hiç birşekilde doğru olsada değişkenlerin içi boş geliyor siparis_gonder.php ye erkoray bey bunun nedeni nedir ? degiskenleri GET ile aldiriyorum doğrumudur

  4. #4
    Üyelik tarihi
    Oct 2014
    Mesajlar
    2.578
    Alınan Teşekkür
    29
    Ticaret Puanı
    0

    Standart

    Lordy arkadaş, yanlış yönlendirme yapmak istemem. PHP uzmanı değilim. Gördüğüm bariz hataları söyledim. Değişkenlerindeki kurallara ve gerekliliklerine hakim değilim.

Hızlı Cevap Hızlı Cevap

  • ;)
  • :D
  • :o
  • :)
  • :(
  • :confused:
  • :mad:
  • :p
  • :rolleyes:
  • :cool:
  • :eek:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre kendi konu ve mesajlarından sorumludur. Webmaster.bbs.tr hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetler için iletişim bölümünden iletişime geçilmesi halinde site yönetimi tarafından gereken işlemler yapılacak ve ilgili kişilere/kurumlara/vekillerine bilgi verilecektir.
Sosyal Medya
My Blog